Cu siguranta. Fiecare coltisor de lume virtuala creaza dependenta. Asta pentru ca aici ajungi mai usor la rezultate si nu trebuie sa te zbati cum faci in viata. E un fel de calmare, de relaxere in urma stresului cotidian. E la fel ca fumatul. Ai impresia ca iti face bine dar nu e chiar asa daca exagerezi.
Buna!
Eu cred ca da deoarece toti copii incepand cu varste tot mai fragede isi petrec foarte mult timp pe internet.Astfel ei uita de lumea ''reala''
Da.Mai ales pentru cei care joaca diferite jocuri online gen counter strike sau gta petrec foarte mult timp in fata calculatorului.
Da, poate crea dependenta.Chiar teza mea de la romana a fost despre "lumea virtuala". Mircea Cartarescu - Pururi tanar, infasurat in pixeli. Acolo ai cateva explicatii.De ce poate crea dependenta? Pentru ca suntem atrasi de tot felul de lucruri (programe, messenger, site-uri, jocuri etc.)
Cel mai bun raspuns ti-l poti da singur daca ai urmarit stirile de ieri: un baiat de 15 ani si-a ucis mama pentru ca nu a platit abonamentul la net.Este un caz foarte tragic care ar trebui sa dea de gandit parintilor, educatorilor si psihologilor. Voi ce parere aveti?
RAY întreabă: