| gemeni6226 a întrebat:

Ce parere aveti? Pot martorii lui Jehova sa fure ceva? De ce intreb acest lucru? Am facut un credit sa pot renova cateva lucruri in locuinta, nu am avut concediu, sunt sigura, am lasat cheia pe mana lor si nimic altceva nu mi-a disparut din locuinta, doar dosarul cu credit.Eu si chiar cand e mare deranj in casa imi gasesc toate lucrurile(deranj fiind cu tencuiala si vopsitul)si mai ales ca toate dosarele pastrez in acelasi loc si dosarele nu le-am scos de unde le pastrez.Deja de 5 zile au terminat lucrarile si nimic altceva nu mi-a disparut decat dosarul de credit.Eu acest lucru am sesizat de cand inca lucrau la mine si nu am avut dovezi ca ei mi-au luat-o, deci nu le-am invinovatit, le-am cerut in schimb sa ne rugam sa apara.M-am gandit ca macar daca au credinta pe care o au, daca ei au luat cand am departe de casa imi pun undeva la loc si il gasesc.Dar deja am rascolit toate ungherele si nu e nicaieri.La ce le-o fi trebuit tocmai dosarul meu de credit? Nu inteleg dar pana azi ma deranjeaza si ma enerveaza cand ma gandesc la acest lucru.Pareri?

15 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Toat oameni sunt da-i dracu'! Sinca din cei tradatori care si-au lasat religia stramosesca pentru alta. Ia legatura cu banca si spune-le ce ai patit.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ar fi indicat sa depui si plangere la politie. Sa nu-ti foloseasca actele in scopul retragerii de bani de la alta banca.

| gemeni6226 explică (pentru Salontanul):

Nu e cazul, am retras toti banii si toti i-am cheltuit dar ma deranjeaza ca nu e dosarul.

| Liviu a răspuns:

Ehe,eu nu judec omu dupa ce religie e, dar clar va spui cu mana pe inima(ma rog, trebuie sa fiu non-vulgar, nu?) nu conteaza ce religie are omu, daca dai peste un caine, tu trebuie sa fi jigodie cu cainele.Eu asa fac imi e mult mai bine, am 2 3 prieteni, dar la 2 noaptea daca ii sun, sunt ajutat.

| Kaℓi a răspuns:

Poate vor sa-ti faca o surpriza si iti platesc creditul.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Kaℓi):

rolling on the floor))))))

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Kaℓi):

Cinstenia martorilor lui Iehova este de renume mondial!

| Kaℓi a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Da? big grin ei, asta nu o stiam, inseamna ca am avut intuitiewinking

| gemeni6226 explică (pentru SergiuBoss11):

Si alta data au lucrat la mine alte lucrari si am fost foarte multumita, si acum sunt numai nu inteleg de ce a disparut dosarul. Poate baiatul cel nou care acum a intrat recent la ei sau e pe cale sa intre? Nu stiu.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru gemeni6226):

Doamne,eram ironic.cum ai putut lasa casa pe mana martorilor lui iehova?
cum ai putut lasa casa pe mana cuiva?

| gemeni6226 explică (pentru SergiuBoss11):

Asa,foarte bine au mai lucrat la mine si am fost multumita.In plus eu intr-o vreme am fost babysitter la mai multe familii care nu ma cunosteau si mi-au lasat pe mina nu numai casa lor ci si copiii, mi-au acordat incredere la fel am facut si eu.Asa am acordat incredere si eu ca tot ceeea ce am de reparat in casa apa gaz electricitate lucrari de zidarie ei imi repara pentru ca am vazut ca sunt foarte constiinciosi si lucreaza ieftin.E drept ca dosarul nu a aparut dar unde am platit rata m-au asigurat ca nimeni nu poate lua un credit suplimentar numai eu pe baza buletinului.Asa ca m-am linistit.Si cum am mai spus in raspunsuri nu mi-a disparut nimic altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa pot să spun și eu că-s martor al lui Jehova, să intru în casă și să iau totul, nu?
Puteai să-i întrebi dacă nu l-au văzut când lucrau...

| gemeni6226 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai citit atent ce am scris.Cit timp inca au lucrat, i-am sesizat.Au mai facut lucrari si alta data si am fost foarte multumit, lucreaza bine si la un pret rezonabil.Era un baiat nou cu ei care acum era sa intre in comunitate numai daca acela nu a luat.Am mai scris in intrebare ca nu i-am invinovatit ci le-am zis sa ne rugam impreuna sa apara dosarul.

| Nitunitu a răspuns:

In cel mai rau caz te poti trezi ca ai un credit la banca in plus pe care nu l-ai facut tu si o sa platesti rate.

Toti oamenii pot fi rai. Oricine ar fi... Sunt tot oameni

| gemeni6226 explică (pentru Nitunitu):

Doamne fereste.Am luat contactul cu persoana cu care am facut creditul si a zis ca nu se poate pina nu trec macar 6 luni dar atunci intervin eu ca tin mereu legatura.