| Farcas a întrebat:

Ce parere aveti? Poti intalni iubirea adevarata de la 16 ani? Ma refer persoana cu, care vei petrece restul vieti.

11 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Da ...in cazul meu s-a intamplat asa!
aveam 15 ani, cand am inceput sa ies cu sotul meu... iar dupa 4 ani m-a cerut in casatorie...acum avem 6 ani de casnicie... un copil de 4 ani si suntem fericiti... avem si noi parte de greutatile vietii, dar dragostea nostra e la fel ca in prima zi!
noi, niciodata nu sarbatorim ziua nuntii...noi sarbatorim ziua cand am inceput sa fim un cuplu... el considera ca fericirea lui a inceput ...de atunci...(nu-i asa ca-i romantic!)
deci...se poate!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, se poate... Mamaia l-a cunoscut pe tataia la 16-17 ani, la 18 ani mamaia deja o avea pe mama si acum au peste 40 de ani de casnicie fericita.

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea mi se pare ca este mult prea devreme ...de multe ori nici organismul nu este pregatit pentru viata de cuplu ( sexual vorbind ). Acesta se maturizeaza dupa varsta de 18 ani, cand hai, poti zice ca esti pregatita pentru a fi mama la o adica. Iubirea adevarata o poti intalni, dar din pacate sunt prea putine cazuri ce au si dovedit-o, ca el este puternic, ca a reusit sau asta poate datorita varstei lui mai mari. Nu cunosc cazuri cand ei, amandoi tineri, au reusit singuri si nu cu ajutorul, parintilor lui sau a ei sau mai rar, a amandurora. Ca sa fi nevoita sa petreci tot restul vietii e prea mult spus caci si tu si el sunteti inca f. tineri si nu ati trecut prin acesta situatie, de cele mai multe ori, deloc usoara. Trebuie putina maturitate fizica si in gandire si in ceea ce sperati de la viata; de multe ori nu mai este aceea preocupare de a deveni ceva, caci viata de cuplu cu ale ei greutati, este greu de strabatut mai ales asa de tineri. Va trebuie un serviciu, apoi hainele trebuie si ele, schimbate si nu poti merge asa prea mult timp si cand nu ai de unde, - caci nu exista un venit fix si sigur,- e mai Greu...De aceea ca sa iei asemenea decizii, trebuie sa stii la ce renunti de la mama de acasa si ca chiria costa, ( in cazul ca nici un parinte nu are conditii de a va tine cu ei ), mancarea costa si toate celelalte. Nu zic ca nu e posibil, dar fara de nici unele, mai mereu la mana parintilor ei, ( de cele mai multe ori ei sunt cei ce ajuta ) sau renuntand la visul tau de studenta... Eu zic, mai gandeste-te si poate ca singura iti vei da raspunsul cel mai potrivit... Cu bine, Lucien.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna. se poate, de ce nu? asta in conditiile in care relatia voastra rezista tuturor "tentatiilor" adolescentei si celorlalte obstacole ce le veti intalni pe parcursul relatiei. trebui sa aveti foarte mare incredere unu in celalalt si sa nu lasati prietenii sa se bage prea mult in relatia voastra. parintii mei sunt impreuna de la varste fragede, mama avea 17 si tata 16 (tata e mai mic cu un an ca mama :pe ) si iata sunt si acum impreuna...si au si trei copii.pe mine si cei doi frati ai mei. conteaza foarte mult respectul, sinceritatea si increderea intr-o relatie...si binenteles si dragostea. happy asa ca exista sanse! happy mult succes si dragoste va doresc!

ps-poate ma inviti si pe mine la nunta tonguebatting eyelashes

| Marii a răspuns:

O fosta colega cu maica-mea este impreuna cu un coleg din liceu, prin timpul liceului nu se intelegeau deloc si acum s-au mutat impreuna.

| foxi a răspuns:

Caz 1%, posibil!

| mada. a răspuns:

Da, chiar daca sunt cazuri ft rare, se poate, totul e posibil, insa asta nu ins ca trebuie sa-ti faci acum o grmd d sperante cum ca cel cu care esti va fi cu tine pentru tot restul vietii lui...

| Zodiac a răspuns:

In ziua de azi nu cred.nu vreau sa-ti spulber sperantele. dar sunt prea multe tentatii.winking. oricum sper sa-ti gasesti jumatatea.big grin

| Me,myself & I a răspuns:

Se poate, eu iti spun din experienta proprie.Am inceput prietenia cu el de la 14 ani si uite acum am 22 ani si suntem casatoriti si ne intelegem f bine.Totul consta in respect, sinceritate, fidelitate si bineinteles dragoste.Sa aveti grija ca tentatiile sunt mari in ziua de azi.Va doresc tot binele.

| Geo_4096 a răspuns:

Da, se poate. Cunosc o fata care a avut primul prieten la varsta de 13 ani, iar acum are 30 si este tot cu el si au si un copil foarte frumos.Deci..se poate:pe
Te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce nu? tongue