Contra! ar fi trebuit de mult eliminata aceasta practica, dar la noi in romania nimic nu moare
Nu dau si nu primesc, niciodata, in nici o circumstanta, oricare ar fi urmarile.
Depinde la ce te referi, eu am lucrat in restaurant si luam bacsis, de fapt cand plateau clientii lasau acolo ceva pentru mine. ii luam, doar nu-i lasam sefului ca la sfarsitul lunii imi iesea un sfert din salariu si asata ma ajuta destul. am zis ca sunt pro de luat dar sunt contra de dat, eu niciodata nu las bacsis cand ma duc la restaurant, oricum platesc o multime pe consumatie.
Pro, chiar daca-i criza, daca o persoana da bacsis, asta inseamna ca ospatarul a facut o treaba buna si a fost rapid.
Daca bacsisul se refera la suma de bani pe care o lasi din rest vanzatorului de la magazinul de cartier sau persoanei care te serveste intr-un local, gandeste ca de multe ori persoana aia are un salariu minim pe economie si lucreaza pe branci pentru asta, eu unul las bacsis pentru ca a ales sa lucreze cinstit sa castige un ban iar acel bacsis ii poate plati o parte din cheltuieli. din ce stiu din vest bacsisul se lasa drept semn de multumire a clientului pentru o servire ireprosabila.
oricum bacsisul ciubucul este o chestie incetatenita este un obicei la noi.
ar trebui facut un mercurial, incepusera unii la un moment dat.
sunt insa functii care ar trebui sa fie incompatibile cu acest tip de atentii.
AndreiAntiTot12 întreabă:
Meagainsttheworld întreabă:
Emilia19 întreabă: