| Joker3134 a întrebat:

Ce parere aveti, sunt oameni care poate nu au avut o stare de anxietate mai puternica toata viata? De exemplu marii sportivi de performanta, psihologii etc

32 răspunsuri:
| Justme79 a răspuns:

Sunt oamenii intre oamenii dar totusi si acele persoane au avut la un moment dat in viata lor probleme cu anxietatea indiferent de ce natura ar fi fost ea nu cred ca exista doua tipurii de anxietate este unul si atata si in functie de cum evolueaza numai cei care o au stiu prin ceea ce trec atunci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de geneticul lor și de împrejurimi adică dacă nu au trecut printr un stres prelungit, traume, șocuri emoționale nu prea s-au confruntat cu anxietatea că patologie ci cu stări anxioase în unele momente care cam cu toții le avem dar sunt de scurta durata, alea ce durează mult timp și afectează viața socială e cum am zis eu depinde de gena individului. anxietatea sa ști că se vindeca daca îți reautoeduci tiparul gândirii in schimb depresia e mai complexă foarte greu de vindecat daca e într-un stadiu avansat

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt și psihologi care se duc la alti psihologi deci da și ei au fost afectați de probleme psihice cam orice persoana poate fi afectata de anxietate, anxietatea că depresia nu tine cont de statul social dacă ești bogat, geniu, vedeta, când te lovește te lovește nu iartă pe nimeni. într-adevăr sportivii sunt mai puțin predispuși la a face anxietate sau depresie da nu e o regula

| Justme79 a răspuns (pentru Joker3134):

Depinde de fiecare persoana si mai ales de ce i se intampla... exemplu eu acum am o stare de anxietate dar incerc sa ies din starea asta pe cat posibil pentru ca stiu ca mai tarziu daca nu o tin subcontrol o sa imi fie un pic mai aiurea ...de aceea am zis depinde de fiecare persoana de cum este si ce anume declaseaza aceasta stare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Joker3134):

Da sunt care nu au avut acest tip de anxietate. Cea mai gravă forma de anxietate e cea generalizată îți dai seama că nu orice o avut așa ceva fiindcă lear fi aproape imposibil sa lucreze te rupe in 50 te face praf ți-am zis depinde de gena fiecăruia de defectele genetice de mai multi factori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul care are o vulnerabilitate genetica trece mai greu peste unele evenimente neplăcute, unu cu o gena mai strong nu e afectat își revine repede cunosc cazuri.

anonim_4396

Sportul e un stil de viață, și se știe că sportul ajuta in anxietate chiar o vindeca complet daca e făcut regulat pe o perioadă îndelungată.da unii se nasc cu acea rezistenta alții mai puțin depinde. daca faci sport ai și fizicul mai plăcut și o stare psihica net superioara fata de unul care e sedentarist.nu trebuie sa arate cineva cace sau nu asta trebuie să știm noi că sportul e foarte sănătos și dacă nu faci ajungi la o îmbătrânire prematura, sportul ajuta mult în anxietate mai mult decât pastilele uneori.

anonim_4396

Fiinda și ei sunt oameni

anonim_4396

Asta e cu totul altceva sorry da nu vreau sa comentez acest aspect.

| EntertainYou a răspuns:

La ce socuri am avut eu inainte de examene de admitere, credeam ca mai am un pic si chem ambulanta/salvarea/Smurd.
Cu chiu, cu vai, reusesti pana la urma, cand gasesti motiv de calmare.

Cred ca oamenii care isi fac scenarii mai multe de acasa au sanse mai mari sa scape de anxietati. Adica oamenii care rationeaza in avans majoritatea situatiilor (cu planuri de rezerva si tot tacamul).

Toti avem anxietati in continuare de-a lungul vietii. E normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EntertainYou):

Examenele astea de admitere pot fi adevărate traume...ma mir ca ți-ai revenit din șocul ăla atat de puternic.

| EntertainYou a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate am exagerat putin, departe de a ma lua salvarea, dar toti avem astfel de anxietati in fata unor provocari/etape de-ale vietii. Asta am tinut sa subliniez. E normal sa-ti fie frica.
Daca ai fost tu intr-o sala de examen complet relaxata si cu o privire vicleana ca-i dovedesti pe fraieri, bravo tie...te admir!

anonim_4396

Dacă te referi la examenul meu de admitere, da, am fost complet relaxata.Nu aveam o privire vicleana, doar plictisita.Nu aveam niciun dubiu/nicio emotie.
La alte examene, da, aveam emoții.Nu anxietate, doar emoții.Dar nu la ceva atat de banal ca admiterea.

| EntertainYou a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum o dai la intors. Nu acel examen, dar alt examen. WHATEVER.

anonim_4396

Nu-ți dau detalii ca sa nu par prea aroganta, ca știu ca nu-ți place.
Oricum, e departe de ce înțelegi tu prin examen.Adica admitere.

| Apokales a răspuns:

Nu stiu care-i treba la psihologi, insa sportul reduce stresul si asta ajuta la prevenirea depresiei si starii de anxietate.

| EntertainYou a răspuns:

Marii sportivi de performanta mai detin uneori raftul secret de alcool. tongue
Ma amuza cum aveti unii impresia ca sunt imuni la orice din cauza ca doar sunt sportivi. Si ei pot avea destul stres datorita succesului unui joc, de a se califica mai departe, etc. Ori de a face fata faimei pozitive si negative deopotriva.

| EntertainYou a răspuns (pentru Joker3134):

Pai asta cu sportul in general pentru ca este activitate de recreere.
Dar tu ai zis sport de performanta. Nu e totul atat de roz. E imposibil sa nu fi auzit si nasoale despre respectivele celebritati sportive.

| troleibuz a răspuns:

Cheloo spunea ca i-a luat cativa ani sa scape de trac.

| EntertainYou a răspuns (pentru Joker3134):

Ca si alte activitati, de altfel (orice hobby/pasiune).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista

| StrongHeart a răspuns:

Pai anxietatea e un fel de frica, nu? Orice om simte frica la un moment dat in viata.