| DAS a întrebat:

Ce parere aveti voi de Poporul Roman? Aseara ma uitam la meciul de box si am auzit multe huiduieli pentru Udrea si pentru sportivii straini.Vi se pare normal? Trebuia sa-i respectam in primul rand pe cei 3 boxeri straini, sa-i aplaudam chiar daca erau adversarii nostri.Acuma de Udrea ce sa zic, nu trebuia huiduita in primul rand pentru ca este o doamna, o femeie si in al doi-lea rand a fost meciul lui Bute, un sportiv exceptional si macar pentru el sa avem putin respect. Si sa nu mai zic ca meciul a fost transmis international in zeci de tari.Sunt multe alte exemple pe care le-as putea da si la alte evenimente.Acuma eu zic ca poporul roman este cam lipsit de buna crestere, demnitate si simt civic. Voi ce ziceti?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Toata lumea da vina pe asa numita "societate", dar de fapt societatea suntem noi chiar daca suntem condusi de oameni de nimic, incompetenti si mai ales corupti asta se intampla intr-adevar din vina societatii pe care o reprezentam pentru ca o mare parte din oamenii care o constituie se vand si mai ales se vand pe nimic!
Lasand la o parte viziunea unei adolescente recalcitrante asupra politicii, romanii, nu au fost din totdeauna asa si am incredere ca poate generatiile care vor veni vor pune bazele unei societati mai bune.Si acum nu vorbesc despre acei elevi care sunt atat de mediatizati ca au picat examenul de bacalaureat ci de aceea competenti, care au rezultate bune si sunt foarte implcati in activitatile extrascolare, care incep inca de mici sa faca training-uri de PR si management de proiecte, aceea care niciodata nu apar la tv.De ce? Simplu: se promoveaza doar prostia si asta nu ne poate trage decat in jos.
Lucrurile se vor schimba, atunci cand mentalitatile se vor schimba.Si adevarul e ca de sa il vedem pe X ca are niste rezultate deosebite si e foarte implicat in activitati de voluntariat sau ca duce la capat proiecte incepute si sustinute pas cu pas de el si sa n-o vedem pe blonda lu' Bote sau Crudu sau alte 'domnisoare de la care chiar ai ce invata'!
Parerea mea e ca toti oamenii competenti si cu capul pe umeri au inceput sa plece sau chiar au plecat in alte tari cu un adevarat prestigiu.
O seara placuta in continuare!

Întrebări similare