| Elly7890 a întrebat:

Ce parere aveti voi despre petrecerea Craciunului cu iubitul si familia lui cu care esti intr-o relatie de 2 ani de zile in loc sa se fac Craciunul cu familia cu cu care am facut 19 ani de zile! astept pararea voastra!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se poate petrece craciunul cu totii fara sa fie asa cum ai zis tu. Un an vin ei apoi merge-ti voi, etc.

| Elly7890 explică (pentru mgtow):

Da asa ma gandeam si eu 1 an la noi un an la el dar alor mei nu prea le ocnvine ca eu sa merg la el de craciun dar eu tto ma duc ca nu mai vreau sa sufar!

| Cat a răspuns:

Buna! E o situatie la care m-am gandit si eu foarte mult. Pentru ca parintii mei sunt importanti pentru mine si nu stiu cat timp voi mai avea alaturi de ei, aleg sa-mi petrec sarbatorile alaturi de ei. In conditiile in care eu nu vreau sa renunt la acest obicei care e extrem de important pentru mine, nu cred ca ar trebui sa-mi fortez partenerul sa ma insoteasca si sa renunte la sarbatorile cu ai lui pentru a fi in mijlocul unor straini, la urma urmei.
Cred ca trebuie sa iti bazezi o asemenea decizie pe prioritatile si valorile tale si sa te asiguri ca nu vei regreta lipsa unor amintiri alaturi de familie.

| Elly7890 explică (pentru Cat):

Si pentru mine sunt foarte importanti dar ma 20 de ani aproape! si cand ma marit peste 5, 6 ani ce fac? tot fac mereu sarbatorile cu ei? nu cred.trb sa accepte ca sunt mare deja si vreau sa fiu alaturi de prietenul meu dupa care am suferit mult din multe motive!