Prietenia adevarata exista, cand ai scopuri comune cu o persoana, fara sa fiti in concurenta sau sa va bazati foarte mult unul pe celalalt.
Prietenia e prietenie pana incerci sa o exploatezi.
Mai rogi un prieten sa te ajute la ceva, si ii rasplatesti efortul cu alta favoare sau pur si simplu respect, insa unii vad in prieteni muncitori gratuiti, si apoi se plang ca-i lasa 'prietenii' la greu.
Oricat de sincer ar fi un prieten, cand ii pui greutatile tale pe umeri, mai devreme sau mai tarziu va renunta la prietenie.
Prietenia se formeaza pe baza de respect, si asa se si intretine.
Cat despre incredere, e bine sa citesti persoana. Cat de apropiat ti-ar fi, daca nu e genul care sa tina bine un secret sau sa vina la timp undeva, degeaba incerci sa-l invinovatesti cand te-a dezamagit, daca stiai de la inceput ca acele lucruri nu sunt punctele lui forte. Vina iti apartine, ca i-ai cerut ceva ce stii ca nu poate oferi. Daca ii esti prieten, il accepti asa cum e, si ocolesti situatiile in care te poate dezamagi.
Prieteni adevărați sunt legende.
Orice prieten e lângă tine pentru că dorește ceva, fie că o face conștient sau nu.
Exista doar prieteni adevarati temporari , nu exista im care sa nu te dezamageasca in viata asta. Mi-am invatat lectia nu am prieteni am doar cunostinte
Uite un prieten adevara e mai bun decat 100 falsi.Cu noroc ai 4 prieteni adevarati intr-o viata.Si cu increderea este complicat dar poti avea mereu incredere in parinti si in persoana iubita.
IamJoKeR întreabă:
deniii_7247 întreabă: