Eu sunt zodia Gemeni.
Păi sunt foarte încăpăţânaţi, nu le place să fie contrazişi, vor ca toată lumea să fie de acord cu ei. Sunt inteligenţi, dar de cele mai multe ori fug după doi iepuri deodată. Nu te poţi încrede în ei, te lasă 'baltă' când ai nevoie de ei. Sunt prietenoşi. Când sunt nervoşi, jignesc la nervi, dar apoi vor să remedieze lucrurile. Fac glume, care îi 'apasă' pe ceilalţi. Nu te plictiseşti lângă ei, deoarece poţi vorbi mai orice. Sunt pentru propria lor persoană, nu se gândesc şi la ceilalţi. Dacă au o ciocolată, de exemplu, o mănâncă doar ei. Nu sunt darnici. (acum depinde şi de persoană) Li se pare că numai ei au dreptate, dar uneori nu este nici pe departe... Ei cred că viaţa este un fleac. Vor multă libertate. Sunt înţelegători.
Baftă!
Vă urez numai bine, xGrapheex
Sunt foarte, foarte curiosi, le plac schimbarile. Trec repede de la o stare la alta si se enerveaza cu usurinta.Desi sunt mincinosi si infideli, sunt insa cele mai inteligente persoane, foarte creative si foarte ingenioase.Le plac sa socializam si sunt buni in a da sfaturi. Cam asa ma comport eu;-?
Depinde de fiecare persoana. Unii sunt mai incapatanati alti sunt foarte veseli si obtimisti mereu.Depinde...Sper ca ti-am fost de folos.