| Anonim13265464 a întrebat:

Ce parerea aveti de asta?
Verisoara mea sta la etajul 4 ea are un baietel de numai 2 ani jumatate si ca orce copil de varsta lui are energie si nu sta locului nu asta e problema si anume ca veciunul de la 3 ia scris o scrisoare precum ca s-a saturat de galagia copilui si ca daca mai face il reclama pe baietel la politie si chiar a facut-o azi verisoaramea a mers la politie si adat declaratie politisti i-au spus sa-l ignore(veciunul are copii)
Eu cand am auzit asta am ras pe saturate cu mama un cpil de 2 ani jumatate sa fie infractor rolling on the floor

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca verisoara ta are gresie in casa, sa stii ca orice se aude foarte tare, de exemplu daca fuge copilul, daca se joaca cu o mingiuta de cauciuc, nu mai vorbesc de masinute triciclete sau alergat.Eu vorbesc din proprie experienta, am deasupra mea niste vecini care au 2 copii extrem de galagiosi si eu lucrez si noaptea. Este foarte suparator sa vii dimineata acasa si sa nu te poti odihni fiindca copii se dau cu rolele prin casa sau alearga unul dupa altul tipand in gura mare.

| vyo a răspuns:

Cel mai cretin om din lume.

| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

M-am amuzat cand am citit,, intrebarea" talaughing. Parerea mea este ca-i cam ticnit veciunullaughing.

| anda1313 a răspuns:

Stiu si eu un caz. I-a dat amenda copilului pentru deranjarea linistii publice. Si a iesit un scandal de la incidentul acesta.Stupid oricum.

| Anonim13265464 explică:

Foarte ticnit daca a depusa plangere ca a fost batut de o femeie

| Anonim13265464 explică:

Am uitat sa mentionez ca nici un alt vecin nu se plange de baietel exceptie el bineinteles