Nici eu nu ii înțeleg, și apoi când îi întâlnești îți dai seama că sunt fake și ei, eu unu maxim ce editez este culoarea atât
Frustrare personala?
Pai, blocheaza-i pe aia care te supara sau nu-ti convintie, ori nu te mai uita la postarile lor ca invidia si frustarile personale iti fac rau la psihic
Nu prea ma intereseaza cine si ce filtre isi baga. Eu observ oamenii in realitate si apoi ii abordez in mediul virtual, nu invers.
In schimb am o parere proasta despre persoanele care incearca sa starneasca discutii in care sa-si dea cu parerea despre alte persoane. Ai putea fi miss, ca tot nu m-as opri la tine, ca dupa aia ar umbla zvonuri tampite, de la tine si de la anturajele tale nasoale.
Maturizeaza-te si lucreaza la propria persoana, nu-ti indrepta atentia spre oameni care aparent sunt mai distrusi decat tine, ca nu ajungi nicaieri.
Da știu cine sunt, sau despre cine vorbesc? Cred ca de maturizat trebuie sa se maturizeze cei ce nu înțeleg ca degeaba ai Photoshop, dacă realitatea e alta.Te minți pe tine ca un copil de grădiniță ce vrea sa aibă jucăria mai frumoase decât colegul de banucuta.
Ce treabă am eu ce face alți în familia lor? Tu urmărești ce face alte mame cu ficele lor? Tu ești retard? Lasă oamenii să-și pozeze cum vor ei...
Sunt femeie nu bărbat...pai îmi dau cu părerea despre minciuna de sine și a celor din jur pentru ca te simții mai cu mot când de fapt ești ciuma.
AndrewTate7789 întreabă: