O porcarie de canal TV, doar emisiuni proaste de tabloid si nu are nici influenta pozitiva asupra telespectatorilor.
In urma cu zece ani era,, Vrei sa fii milionar" pe Kanal D si doar atunci ma uitam la postul ala.
Mda,era mișto emisiunea
Aveți dreptate! Ce sa mai zicem de atâtea reclame!
Eu unul nu prea mă mai uit la tv mai ales cu pandemia
Înainte ce mă mai uitam la desene...
Și de ce nu mă mai uit?
La televizor, indiferent de program, da mai ales pe Romania tv, sunt date publicului tot felul de subiecte care te baga efectiv in depresie, in 2020-2021 pandemieee iar în 2022-2023 inflațieeee
Și dacă nu te uiți la filme turcești sau casa izbirii, da izbirii și cel mai probabil n-o faci…ce relevanță are acest program?
Niciun program la tv nu mai are relevanță, din punctul meu de vedere.
Si eu ma uit la desene, periodt!
Nu am nici o părere! Am renunțat la televizor în urma cu câțiva ani și e mai bine așa oricum nu ai la ce să te uiți peste tot doar telenovele!
Se castiga bine! salariu garla nu altceva! conditii altfel decat la pro tv de exemplu! desi si acolo ai salariu mare! eu daca as fi vedeta as alege sa stau mai mult la pro tv! dupa care evident la alegere! poate sa fie prima tv! poate sa fie antena 1! poate sa fie kanal d! poate sa fie tvr 1! tvr 2! tvr 3! poate sa fie antena stars! indiferent! depinde insa ce fel de persoana esti! daca tii la bani sau nu!
Intreaba mai bine batranii, tinerii nici nu se mai uita la postul ala, parerea mea este ca daca nu te intereseaza serialele turcesti si stirile false atunci mai bine il eviti!
E missto pentru oameni care le place seriale turcesti dar daca e sex e urat
De ce ar fi urât?
Un canal TV unde bullyngul se practica cu acordul prezentatoarei Mantea. Concurentele Julia și Larisa tratează restul concurentelor de parca ar fi pe tarlaua lor. Se promovează incultura de care dau dovada cele doua, iar prezentatoarea râde. Ar trebui interzisa aceasta emisiune.
Foarte proasta părerea mea de Kanal D! De ce? Azi mâine nu se mai reușește sa vezi un film o emisiune.......etc din cauza milioanelor de reclame! E posibil asa ceva? Se înțelege tot ceea ce se face cu bun simt! Voi depășiți orice limita a bunului simt! Într-o ora de emisiune 40 min. sunt reclame! Chiar asa?
Bună, îmi place foarte mult postul Kanal D, bravo... dar vă rog să puneți seriale frumoase sâmbăta şi duminica după amiază si pentru VREMEA să schimbați culoarea portocaliu că nu se văd temperaturile din cauza culorii. MULȚUMESC!
nyoentox2002 întreabă: