Cum nu s-a schimbat semnificativ clima in ultimii 100 ani nu se va schimba nici in urmatorii 20
No ***? Daca ai mai mult de 25 de ani si spui asta, atunci inseamna ca ai probleme la mansarda.
Da am mai mult de 25 ani si nu inteleg care e mirarea ta. Ti se pare ca relieful si clima s au schimbat radical in ultimii ani? Iarna asta e o exceptie, ca sunt temperaturi asa ridicate, nu inseamna ca de acum Romania are clima mediteraneana
Da, am pierdut si inca pierdem paduri la greu. Cimpia Romana se desertifica, avem din ce in ce mai des fenomene meteo extreme.
Pana acum in mass-media tot am auzit de apocalipse si alte prostii care pana la urma s-au dovedit a nu fi adevarate.
Dar incalzirea globala pare a fi ceva serios, anul trecut am avut zapezi in martie iar acum in luna ianuarie parca ar fi aprilie.Nu stiu daca sunt neaparat semne apocaliptice, daca vine sfarsitu peste 20 de ani sau maine,dar un lucru e cert, clima se schimba. Apocalipsa va veni, asta e sigur, dar din ce spun ceretetatorii, nu vom apuca noi ziua aia.Cand a fost ploaia aia de meteoriti in Rusia am vazut inca o data cat de vulnerabili suntem.