Am 17 bucati acum, as vrea sa-mi mai cumpar cateva doar ca nu prea se gasesc cele pe care le caut. La mine e mai mult o mini-colectie, iti ajunge si unul singur, unul care iti place cel mai mult
Nu prea ajunge doar unul singur, chiar daca miroase bine, sunt diferite parfumuri, unele mai intense, altele mai dulci, usoare... Doar n-o sa porti Dior Sauvage cand te duci la cinema, ala e parfum de party-uri.
Ca sa ai de ajuns, as zice ca undeva la 3-4 parfumuri sunt necesare.
Unii se descurca si cu unul singur Eu am incercat peste 100 ca sa-mi fac o idee, cam ce imi place, in ce perioada s-ar potrivi etc. Poti sa-ti iei unul singur care se potriveste in mai multe situatii, poti sa-ti iei cate unul pentru fiecare anotimp ori ocazie, nu e o regula aici, faci cum vrei.
Imi place foarte mult BU Gold, nu am incercat parfumuri mai scumpe deoarece mediul in care ma invirt nu foloseste parfumuri scumpe deci nu are nici un rost.
Pacat
Poate ma razgandesc in privinta parfumurilor daca iti vopsesti parul blond.
Tu ce parfum folosesti?
Eu zic sa-l intrebi daca se rade la subrat, am auzit ca barbatii adevarati nu fac asta.
Credeam ca nu e nevoie sa fiu blonda ca sa am un loc special in inima ta.
In ultimul timp Poison Girl.
"Credeam ca nu e nevoie sa fiu blonda ca sa am un loc special in inima ta."
Sigur ca nu e nevoie.
"In ultimul timp Poison Girl."
Si cum miroase?
A trandafiri, vanilie si ceva usor amarui.
Ce banal.
Spune cel care nu foloseste deloc parfumuri…
Vreau un parfum ca sa se lipeasca toti bogatii de mine, ce imi sugerati pentru a ademeni bogatani?
Lancome, Carolina Herrera si Dolce Gabbana sunt brandurile mele preferate când vin vorba de parfumurile deținute (preț accesibil - arome plăcute - persistenta)