anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce "perioada scolara" din viata voastra va lasa in suflet si in minte cele mai placute amintiri? Sau care au fost cei mai frumosi ani de scoala din viata voastra? Ani de scoala din timpul generalei sau din timpul liceului? Va intreb asta pentru ca, pentu mine, acea zicala cum ca "Anii de liceu sunt cei mai frumosi" nu se potriveste, deoarece in timpul liceului a fost cam superficial ca sa nu zic sec. In generala am mult mai multe amintiri frumoase decat in timpul liceului.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Liceul e cea mai frumoasa perioada. Cand am inceput liceul a fost acel moment cand am hotarat ca vreau sa fac ceva in viata asta, nu doar sa fiu un borfas. In liceu am si castigat aprecierea profesorilor si a tuturor membrilor institutiei. Plus ca in anii 9 -12 am facut acea calatorie impresionanta in Franta si am vazut si alte tari ca Italia, Austria, Ungaria si Germania. Am vazut 2 din cele mai frumoase orase din lume : Paris si Venetia. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca la sfarsitul liceului am lansat primul volum de poezii si plus momentul memorabil cand am fost desemnat sef de promotie. Nu pot compara nicidecum cu alta,, perioada scolara ". Anii de liceu au insemnat primul pas al meu spre cultura si primul pas in trecerea spre maturitate.

4 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Asa e amintirile din generala sunt cele mai frumoase.
Am atat de multe.scriu pana maine daca ma apuclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum realizez ca nimic nu se compara cu anii de liceu. mi-as fi dorit doar sa fi fost si eu mai zvapaiata laughing dar am avut colege care au fost si pentru mine. eu eram tipa cea serioasa si care le certa mereu pe nazdravane si care avea grija sa fie pace si liniste in clasa. imi aduc aminte cand s-au batut doua colege si uneia din ele i-au sarit unghiile care le avea facute cu gel si dupa adunam unghii dupa jos. m-am ales cu niste zgarieturi atunci, caci ma bagasem intre ele sa le potolesc: laughing eu eram fata care si in clasa a XII avea caietele liniate, penar ( aveam multe pixuri caci le imprumutam prin clasa si nu le mai ceream inapoi). eram responabila cu stransul banilor, cu invoitul de la ore (ceea ce nu imi placea sa fac dar cand sareau toti cu gura pe mine ca sa ma duc ca in mine au incerdere toti profii laughing ) mentionez ca nu am avut nicio absenta nemotivata in clasele IX-XI; in a XII-a nu am scapat, ma luau pe sus toti si m-am conformat si am facut si eu vreau 4 laughing) la sfarsitul liceului m-au incoronat drept : " mamica XII G". mi-as fi dorit sa raman repetenta sa mai fiu iar la liceu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Locul I anii de facultate
locul al II-lea anii de scoala generala
locul al III-lea anii de liceu

| Andutsaa a răspuns:

Pauzele si sfarsitu' de anbatting eyelashes le adorlaughing