Pana acum s-a dovedit ca persoanele care trebuiau sa fie un exemplu pozitiv...dezamagesc drastic. din pacate.
Flav este un baiat de nota 10.
De sens masculin nu pot spune... :X
dar Legiuitoarea mi se pare o femeie de nota 100
Flav A dovedit ca este modest si are raspunsuri foarte buneTine-o tot asa!
Psiholoaga.Intra mereu pe Tpu.Raspunde fara sa jicneasca pe cineva si are raspunsuri foarte bune Bravo!
Ma insipira o persoana, am uitat cum o cheama, parca era ceva de genu...DoomNEzeu
Nu inteleg d c s.au pus voturi de stupid la rasp de la intr asta?
mda...pai sunt fel de fel de persoane pe acest site, dar nu pot spune ca ma inspira una anume
Alea care se agita si se iau la cearta de la o simpla intrebare. Le ador:X
Flav, i s-a oferit sansa de a fi expert si a refuzat-o, Psiholoaga, Nony... si mai sunt dar daca ar fi sa ii spun pe toti ar trebui sa stu o zi intreaga
Nu sunt de foarte mult timp pe acest site dar din cate am observat Flav e de nota 10...ma refer ca da raspunsuri intelepte si nu jigneste pe nimeni, nu se baga in treaba daca nu stie raspunsul la intrebare asa cum fac alte persoane. In rest nu stiu ce sa zic...mai sunt: Sensei.BRO(cred ca e cel mai amuzant dintre toate persoanele pe care le-am vazut pe aici), Nony, Brigaela...hmmm...nu mai stiu...mai sunt cateva persoane dar nu mi le aduc aminte acum. Oricum, daca ar fi sa o luam dupa voturile de acum Flav e in frunte... O zi buna va doresc!
Sunt intrebari/raspunsuri care ma inspira: o data m-a inspirat Eileen, cu un citat din krishnamurti (e un user mai vechi, nu am mai vazut-o), de multe ori zazu, de cateva ori selfhelp cu intrebarile si siteul lui, funnymantm cu un raspuns despre iubire, cipilanu, cu o intrebare despre adevar, no god cu intrebari/raspunsuri despre (ne)credinta, countess, hephap, danielbv, dumnezeu... Multi ma inspira, in functie de ce intrebari/raspunsuri dau.
Inspira? nu sunt pictor sau cantaret... dar am persoane care sunt micii mei mentori ...idealuri...scopuri nu dau nume. dar sunt printre primii.si sunt oameni de calitate!
anonim_4396 întreabă: