SuperBman, ca poate supravietui in spatiu si, nu-mi doresc mai mult, decat sa ma pierd in spatiu uneori. Am tavanul tapetat cu fosfor si, noaptea se vede, magiq
Eu as vrea sa fiu baiatul pe numele sau: Aank... desenul e pe canalul nickelodeon si e vorba despre un baiat care are puterea de a controla : aerul, apa, focul si pamantul.
As vrea sa fiu acest personaj ca sa pot face un bine lumii prin ajutorul pe care l-as putea oferi de a opri:
inundatile...incendiile...alunecarile de teren... uraganele si nu in ultimu rand ticalosi care exista in lume si politia nu face fata pentru ca si ea la randul ei e ticaloasa si corupta
Buna, eu as vrea sa fiu pe post de Sakura(desen Naruto) sa traiesc in lumea lor si sa-l cunosc pe Sasuke.imi plac la nebunie anime si de aceea vizionez atat acest desen
ByeElly
Eu as vrea sa fiu Sasuke, ca sa o intalnesc pe Sakura (Naruto)
P. S. Nici Hinata nu arata rau
S h i n
Bro, pai daca vorbesc limbi stlaine
Si mi-am mai amintit intre timp de un personaj dintr-o poveste Neghinita Vreau sa fiu acest personaj ca sa ii stresez pe baieti si sa nu realizeze cine ii streseaza
Bro, sa inteleg ca tu te lingusesti ca sa scapi? Treci la datorie ca doar esti barbat
@ "Metamorfoza", nu la fel de tare precum unii, aici de fata
Bro, eu ma numesc "problema", apropo de o intrebare mai veche. Te caut si in gaura de sarpe! Nu am nici o intentie sa fug de tine
@eu_o_mare_enigma, astept cu suspans sa "revii".
Desi desenele mele preferate sunt tom si jerry, as vrea sa fiu baietelul ala gras, Louie, din "viata cu louie"...
Bro, asa este stiu unde sa te gasesc, pe TPU
@enigma sunt destul de tanara pentruasa ceva si apoi, nu scapi tu asa usor de mine
LisaJulie întreabă: