| hypothesis a întrebat:

Ce personaj dintr-un anume film/serial v-a marcat atat de mult incat ati ajuns sa "absorbiti" (mai mult sau mai putin) fragmente din caracterul personajului.
Studiile spun ca creierul uman are tendinta de a asimila si fixa anumite informatii marcante (si nu numai) si implicit la ce ma refer eu.
Spre exemplu, pe mine m-a impresionat tare mult inteligenta personajului principal din Prison Break, Michael Scofield si oarecum mi-a imprimat si mie într-o oarecare masura atitudinea aceea meticuloasa si pragmatica. Si chiar privirea laughing (cunoscatorii vor stii la ce ma refer)

7 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Django -->Calvin Candie

| RainmakerX a răspuns:

Hei.

M-a impresionat caracterul Kira din Death Note. Chiar daca este clar un antagonist, intentiile lui au fost destul de bune la inceput.

Kira este un personaj ce poate ucide orice om *de la orice distanta* atata timp cat le stie fetele si numele intreg.

Kira ucide extrem de multi criminali dar undeva pe parcurs incepe sa se creada un zeu.

Cat despre caracter... Pot spune ca am un mod de gandire asemanator cu acela detinut de Kira.

Diferenta este ca eu nu as fi dat fail asa ca el. El ar fi trebuit sa castige de multe ori dar s-a lasat dus de val, fapt ce l-a costat totul.

| UnBroken2016 a răspuns:

Hugh Laurie din House.

| hypothesis explică (pentru UnBroken2016):

N-am vazut serialul, dar si acela pare unul cu un caracter dominant.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru hypothesis):

Sa te uiti, e un serial foarte bun.

| DeathOfDreams a răspuns:

Thumbs up for your intelligence.

Răspuns utilizator avertizat