| 8i9i a întrebat:

Ce personaje ati vrea voi sa fie confirmate pentru Naruto Ultimate Ninja Storm 3 cand acesta va fi lansat? Eu mi-as dori sa ii confirme(pe langa personajele care sunt si in storm 2) pe Sharingan Danzou(neaparat), bodyguarzii lui Danzou: Fuu si Torune, Iruka, tote partile lui Pain, Nagato, Raikage, Mizukage, Tsuchikage, bodyguarzii lor, Kisamehada. Povestea jocului cred eu ca ar trebui sa se termine in momentul in care Raikage si Killer bee il decapiteaza pe Kisame.As dori de asemenea sa vad si eu un joc Naruto Shippuuden unde sa poti rezolva misiuni in care sa te poti lupti macar cu demonii cu 1, 2, 3, 4, 8 si 9 cozi.

Răspuns Câştigător
| 3thera a răspuns:

Ai Storm 2? Si eu!
Vrei sa jucam online? Asta daca ai PS3 big grin
Pai in Storm 3 o vreau neparat pe Mizukage...si personajele importante care sunt in manga thinking
Eu consider ca au facut o treaba foarte buna cu Storm 2, primul joc Shippuden pe cele mai bune console.

3 răspunsuri:
| 3thera a răspuns:

Adevarat, chiar e big grin.
Si xbox360 e bun.

| 8i9i explică:

Nu mai am ps3 din pacate dar incerc sa fac rost din nou de unul ca e cea mai tare consola

| EmyEmyy a răspuns:

Eu am terminat naruto storm 3, si are tot ce ai descris tu acolo mai putin iruka si toate partile lui pain, povestea jocului este al 4 lea mare razboi ninja.