Stiu ca este asa aerul acolo. Asa e pentru toti aia care se pupa singuri in fund. Imi imaginez cati bani dai saptamanal pe un set de buze, la cat de repede se tocesc pupandu-te singur in dos.
Nu. Faptul ca nu are ce face cu viata lui mai bine decat sa corecteze, nu ma deranjeaza. Dar cand baga basini ca "Am lucruri mai importante de facut..." dupa ce face 20 de posturi aiurea, da. E trist si patetic. Vezi-ti tu de viata ta ca nu te freaca grija ce fac eu. Cum eu te evit, fa un bine si acorda-mi acelasi respect.
Pot sa evit oamenii foarte bine, nu pot evita perpetuarea prostiei. Si, daca o luam pe calea "frecatului de grija", tu ai fost frecat de grija intai. Deci, iti acord toate creditele.
Daca nu te-a invatat nimeni pana acum, respectul se castiga. La modul tau infect de gandire si exprimare, singurul "respect" pe care ti l-as acorda, ar fi un sut in fund, de sa simti tu cum este sa te pupi singur in dos.
Einstein, postul ala nu iti era adresat tie. Bine, nu e ca aveam pretentii sa te prinzi singur. TI-am vazut mai sus "inteligenta".
Https://www.youtube.com/watch?v=fc-DgRO1SrQ
Erika --- (Marschlied) (Hi-Fi)
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă: