Eu mi-as cumpara o pisicuta alba :X:X:Xpt ca ar semana cu un bulgare de zapada(mai ales daca e si micuta), iar mie imi place albul in special pentru. ca semnifica puritate
Mi-aş cumpăra o pisică albă, pentru că îmi place foarte mult albul la pisici. Albul este o culoare asociată cu mult gust, de aceea îmi place nespus de mult.
Cele tercate care au dungi pentru ca par in acelasi timp si cele mai curate si cele mai stilate :X de obicei imi place sa fie tercata cu negru si gri pentru ca negru simbolizeaza uneori salbaticiunea pisicii iar griul e stilat si are un aspect frumos
Pai pisica mea e alba cu pete negre...asa e misto arata mai fain(Cel putin mie imi place)
ALBA clar!
neagra nu pentru ca unii oameni sunt superstitiosi si cine sti ce iti zic
portocalie nu pentru ca e o culoare urata (dar daca e o noanta mai deschisa poate frum )
alba clar ...si cu ochii albastrii sau verzi :X ahhh :X:X:X
Am caine! bichon maltez... portocaliu imi place si nu e o culoare urata...si alb e frumos! dar e prea mult de spalat! am avut pisica alba si venea de afara grideci? intre portocaliu sau negru? nu imi pasa ce zic oamenii de pisicile negre(mie imi plac)
Alba.imi place pentru ca este culoarea favorita a unui cantaret care imi place mult:X
Cred ca alba eventual cu niste pete negre.in nici un caz portocalie. e urata culoarea.si nici neagra(daca iti apare in fata instantaneu cred ca ramai statuie.)alba e mai frumoasa.in cazul in care e murdara, mai are o gazulitaintelegi tu, un puricel il vezi. e mai bine alba:X
Am deja o pisica alba :-x Are 4 luni. Arata ca o jucarie de plus e ff pufoasa si o arata si mai dragalasa decat este albul ala.
Chiar daca e o pisica mai mare albul ala o arata mai gingasa, o face mai micuta si mai adorabila.
anonim_4396 întreabă: