Ma angajez pe autobuz/troleu si ascult magic fm toata ziua si cateva nopti cand mai prind
Stau intr-o zona de munte, deci probabil o sa merg intr-o plimbare.
Sunt un om spontan (in cazuri de genul), nu-mi fac planuri. Tu ce faci?
Pai am sa merg la mare cu madam.de fel mergeam doar un weekend dar acum cred ca am sa stau mult mai mult.
Aaaawwwwwww. Ce dragut:">
Cum de nu mergi la mare? esti prea grasa ?
Da-te-n colo.)))
Deci am nimerit este? )
Avand in vedere ca trebuie sa ma mai ingras putin (cateva kilograme), aiiiiii.
Hmm acum a aparut. pai da poza sa iti zic daca iti sta bine degeaba te uiti in oglinda .
"De ce suntem mai asa ciudate?" va e frica sa spuneti unde locuiti de parca toti de pe site sunt violatori in serie si o sa va caute pe voi ca sunteti speciale. cred ca aveti gard electric si 2 3 politai la usa asa speriate de bombe sunteti.
Suntem speciale..
Cred. trebuie sa fii "special" sa fii asa paranoic
Hm, nu sunt paranoica.
Decat putin sceptica in privinta oamenilor.
Esti pus pe combinatii vad.
Recuperez timpul pierdut
Auzi,dar daca sunt hermafroditi ce se intampla?
EEEi,la asta nu m-am gandit
Se merita si o vacanta din cand in cand nu crezi?
Iau acum la sfarsitu' lu' mai.O sa-mi invat la istorie, dau BACu iar apoi probabil ca o sa merg la munte/mare cu prietenii.
Buna!
Intentionez sa vizitez pentru prima data Praga si sa revizitez Balcicul (vara trecuta am petrecut aici o saptamana minunata, e un loc frumos, de care m-am indragostit inca din adolescent, citind "Panza de paianjen" a Cellei Serghi si "Ioana" lui Anton Holban).
In rest, vreau sa petrec cat mai mult timp cu familia si prietenii, sa citesc toate cartile pe care le tot aman din lipsa de timp si sa ascult foarte multa muzica.
In restul timpului
Ba, nu stiu...
Poate pe la munte (nu ca nu l-as vedea mereu cand ma uit pe fereastra)
Sau pe la vreo statiune...nu stiu. Om trai si om vedea.
Pai in ce zona locuiesti de vezi muntele?
Top secret. Stii pe unde e Horezu? Cam pe acolo. Da nu chiar acolo.
Sa te iei de mana cu DOub si Depressa ca ciudate mai sunteti
De ce suntem mai asa ciudate?)
Raspunde la intrebarea mea si o sa raspund si eu la a ta
Ce intrebare, mai?
Vreau si eu sa stau la munte .
Daca ar fi asa cred ca as deveni Heidi-fetita muntilor.
N-am muntele in curte. Dar sunt la cativa km de el. Hehe, nu fac mult pana la Ranca.
Ce norocoasa esti.
Daca merg o zi cu ai mei la munte, Doamne ajuta.
Rest sper doar sa stau acasa sau sa vad ce voluntariate mai am
In alta tara Cred ca as merge in Paris, Franta.
Dar nu ma duc singura ca ma duc degeaba.
Sau Provance.
In orice caz, am o lista cu peste 40 de locuri pe care vreau sa le vizitez .
Multumesc pentru "ciudata" .
E sceptica.Mr.gregory House.E fata, asa e in Romania du-te in Usa acolo sunt mai dezghetate.
Daca ceream nr de telefon mai ziceam dar daca imi zici (exemplu) Iasi, ce mare branza? numai nenormali pe aici se pare
Wth, de ce vorbiti despre mine?))))) looool.
Pai despre ce ai vrea sa vorbim vremea de afara? nu suntem fete
Dar de ce despre mine?) Ce v-am facut? Chiar ca, cum e vremea la tine? In Romania e soare si fain.
Cald de mori. duminica cred ca merg sa fac plaja
Aiiiaiii, ce fain de unii.
Ehh,e internet.Ma rog cred ca e de treaba.Are si parti mai impulsive.Dar la cum raspunde nu e o fata proasta, cel putin asa cred.
Tttu vorbesti despre mine?)
E mai rea decat crezi tu. sa ii vezi unele raspunsuri, ma face pe mine de rusine in materie de rautate
Cee? Baai. Eu? Reea? Seriooss?)))
Ehh intotdeauna am iubit sarcasmul lui dr.house.Genial si citatele.Doub.Pentru ca asta credem? E ceva rau. Apropo ma numesc Darius sunt din Sibiu.Voi?
Endoryus,as vrea sa ma mut de aici.Sunt constient de riscuri.Dar parca ceva imi spune ca locul meu nu e in Romania.Cu toate ca m-am nascut aici.Ce credeti? Eh fara resentimente...
Endoryus n-are treaba)bine asa. Vacanta placuta.Banuiesc ca eu va trebui sa ma intorc la treaba poate i-au si eu o vacanta.
Si eu muncesc dar imi iau liber. merit . plus ca e prima vara care o pot petrece cu noua prietena deci nu vreau sa pierd nimic. eu locuiesc in ROma, am vazut mai sus ca spuneai ca esti din Sibiu
Cam asa si eu.Lucrez la mine insumi.Cand toti se relaxeaza eu lucrez, cand toti mananca lucrez, cand toti dorm lucrez.Ehh nici chiar dar voi lucra mult la persoana mea.
Sa-mi gasesc in sfarsit o prietena si sa ma distrez cu ea toata vara.Nu cred ca o sa merg nicaieri
jess179 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: