He, he. Fosta mea porecla era " branza ". Acum nu o mai am, s`au maturizat colegii . Avem un baiat in clasa care pune porecle [ A zis ca is alb ca branza, desii nu e asa ]
Ps : E mai alb ca mine
Prietenul meu imi spune cateodata Xena pentru ca sunt razbunatoare.
Tata imi spune Sneata sau Parasneata nu stiu de ce, asa rade el de mine
In rest prietenii imi spun Brigi pentru ca oricum suna ca si o porecla
Mama imi spune pispirica
prietenul cum apuca
fosti colegi nu-ti huny sau nene hany
iar cuma la liceu imi spun blonda sau madutza
Mie mi se spune Picki:d
pentru ca sunt ca o felina))
si am o pisicuta care are numele asta si dupa ea toti imi spun asa
nimeni nu ma stie de andra
Pai.am mai multe :d
1)Piticot-Sunt mica de inaltime :d
2)Soricioaica Pt.ca rod creioane )
3)Ursulet -Dupa colectia mea de ursuleti de plus
Am avut Iepurash (de la numele de familie, Epure), Playboy (de la aceeasi chestie), Pisicutza (asa imi spunea iubitul), Bust-Mare (tot de la iubit), tzupy (de la faptul ca am sarit in fata unei masini si colegii au spus ca am facut ţup in faţa maşinii ca un iepuraş.
Madame "Gancks" de la numele meu de familie (Gancz) si taica-meu ma mai striga Klarishka.
Fusta... o am de la gradinita, de cand ma uitam cu un prieten pe sub fustele educatoarelor, iar la scoala trageam fetele de fusta Asta nu prea era frumoasa, doar tovarasii mei de suflet imi spuneau asa, restul' nu prea avea curaj ca ma enerva
La facultate am primit una si mai frumoasa: Borcan, pentru ca beam bautura cu borcanul Din lipsa de pahare, din comoditatea de a le spala, foloseam borcanul pe care il aruncam.
Speed mai am din cauza amenzilor pentru viteza, pe care le-am tot primit.
Deci.
livion.liverpool.liv tax.liviloi.livilici.livionoi.laivaia.telina palitaa. mai multe de la numele meu.
Eu am porecla riquelme (este un jucator argentinian) pai eu sunt atacant la echipa dunarea zimnicea si am luat locul 3 la gogeteri in anul 2008 cand am castigat campionatul judetean din teleorman, am o codita la spate la fel cum purta riqelme si asa mi-a spus un om din izvoarele can am marcat 3 goluri.
Porecla mea este Oky. Cand eram mai mic un prieten mi-a spus ochi de melc si ca sa fie mai scurt a ramas Oky
CocoLinO!; x...pentru ca imi place cOcOlino si ma vedeau merew in pOze cu ursuletsu` cocolinO!:X