Poi si eu am oarecum aceeaci problema. Adica uni sunt prea invidiosi si nu spun ca sunt prea desteapta si tocilara.Mai ales la inceput era groaznic, dar le-am dovedit ca nu sunt tocilara, cu toate ca invat foarte bine, si ca n-au de ce sa imi spuna asa si acum ma inteleg foarte bine cu toti. De exemplu anul aceste am terminat cu 10 media generala si colegii mei au fost foarte bucurosi, cu toate ca uni se vedea ca nu se bucurau cu adevarat, dar pot spune ca pana si cu (,) colegii mei cei mai "prosti", ma rog, daca ii pot numi asa ma inteleg foarte bine, fiindca sunt foarte de treaba si eu si ei. I-am castigat de partea mea incepand sa-i ajut, deoarece profii au foarte multa incredere in mine(cu toate ca uneori nu prea ar trebui, adica nu i-am parat dirigintelui si i-am ascuns unele lucruri pe care altcineve in locul meu i-ar fi spus imediat si multe alte lucruri. Incearca si tu sa te integrezi mai intai intre fete, castigandu-le de partea ta, apoi o sa vezi ca incet-incet o sa ai toata clasa de partea ta.
Succes!
Inearca sa vorbesti cu ei sa le explici cum sta situatie
spune-le ca nu esti tocilara
pur si simplu ia-ti inima in dinti si le spui ca nu esti tocilara sau te duci la ei si ii intrebi frate ce aveti cu mine de ce ma marginalizati iar ei o sa iti dea un raspuns bineinteles ii asculti si dupa le explici frate eu nu sunt cum ma credeti voi adica tocilara sunt o fata oarecare care vrea sa aiba prieteni si care vrea sa se inteleaga bine cu colegii ei de clasa si nu vreau sa stau si eu cu voi sa vorbim ca doar de aia suntem colegi.
ai grija de tine nu iti fie frica e mult pana vei vrea sa faci asta cu adevarat.ai grija de tine si bafta sa auzim de binesa imi dai msg sa imi spui cum a fost:d
Ba esti desteapta! Ai luat note foarte bune la examen! Le-am vazut! Daca la liceu noii tai colegi iti fac asa nu ii bagi in seama! Eu asa fac cand sunt la scoala!