| Sara2 a întrebat:

Ce pot manca la muncă sănătos și să nu îngrașe? Lucrez într-un loc unde nu pot veni cu mâncare gătită, trebuie sa fie ceva care nu lasă miros

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Sa maninci sanatos si sa nu te ingrasi,asa ceva nu prea exista laughing sa nu te ingrasi ai o singura optiune, maniunci f putin sau dweloc, fctie de ce efort depui.

Nu mincarea santoasa sau nesatoasa e cea care ingrasa, ci cantitatea de mincare consumata.
Mincare nesatoasa nu prea am vazut, la vinzare nu-s acceptate produse care ar fi nesatoase pentru organism.
Deci daca esti barbat maninci un mar, daca esti femeie bagi o banana laughing

| Dismally a răspuns:

Iti iei un iaurt, nu e gatit si nu miroase happy

| 1997onur a răspuns:

Sandviș cu cașcaval și mandarine eu asta imi iau la pachet uneori când nu mai vreau dulciuri și un suc fanta cu struguri da mai pe seară tot îmi iau dulciuri de la benzinărie laughing))
Sau ia-ți tot sandviș sunt la magazine aproape dacă ai lângă tine la muncă ia de acolo și aia e și asta merge sau ia-ti suberec eu uneori mai miau și suberec norocul meu este ca avem o brutărie care face plăcinte calde și suberec și pot lua de acolo gata da nu știu dacă și tu ai așa ceva acolo la tine la muncă era bine dacă aveai.

| angelsforever a răspuns:

Un fruct.