| Matei47194 a întrebat:

Ce pot sa fac daca toți colegii mei își bat joc de mine (adică arunca cu apă pe mine random sau îmi baga chipsuri in tricou)? Context: Eu sunt un băiat care nu fac nimic dacă cineva își bate joc de mine, adică nu încep să mă bat cu ei sau să mă razbun niciodata.

Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Ba nu, nu e adevarat. Nu esti singur pe lume iar sa te bati nu e o solutie laughing Doar nu te iei la bataie daca nu e genul tau, nu? Du te la director, vorbeste cu parintii, te duci la politie. Sunt atatea mijloace... prin care poti scapa. Bulyingul in 2022 se pedepseste in cazul minorilor cu amenda catre parinti sau chiar si cu puscarie laughing Bine. nu e cazul aici. Suntem in 2022, cum sa asculti in comentariul precedent ca daca nu e genul tau sa ripostezi n ai ce sa faci? Nu esti singur pe lume, dar da. de cele mai multe ori cand esti bun esti luat de prost deci incearca sa iei atitudine tu singur daca nu vrei sa apelezi la cei din jur.

3 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai ar trebui sa le dai la cap, sau spune-i lui taica-tu sa le dea la cap, si se rezolva.
Ca astia doar de asta stiu.

| Dismally a răspuns:

Tocmai de asta o fac, au vazut ca nu reactionezi si te considera victima perfecta. Ce poti face acum nu stiu, in mod normal ar trebui sa ripostezi dar daca tu nu esti genul acela iti va fi foarte greu.

| Emma30555 a răspuns:

Mai riposteaza si tu, macar cu vorbe, macar ca atitudine, da si tu cu apa in ei, cipsuri sau ce aveti, apoi o sa te mai lase in pace. Nu trebuie sa te bati, faci si tu "glume" ca si ei