| mileylove a întrebat:

Ce pot sa fac sau sa mananc ca sa ma ingras. pentru ca m-am saturat sa mi se spuna schiloada? stiu ca e o intrebare cam ciudata avand in vedere ca cele mai multe fete incearca sa slabeasca.va rog sa ma scutiti de misto-uri si sa-mi dati orice sugestie stiti ca e buna sau de care sunteti de parere ca asa e mai bine sa fac.am aproape 14 ani si sunt cam la fel de slaba ca bella thorne din SHAKE IT UP(CECE). FUNTA!

3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu grasime iti trebuie, ci tinuta si musculatura. Incearca taebo.

| Viviannnnnna a răspuns:

Daca esti mai slaba ca si cece thinking paii vezi mananca de la fast-food! kfc! mc` donnald`s :X:X rolling on the floor milk shake.uri bomboane
ciocolata...suc rolling on the floor :X smug

| irina_5692 a răspuns:

In primul rand daca vrei sa te ingrasi si sa iei in kg! Trebuie sa incepi cu mese bogate in calori cum ar fi: painea alba, cartofi prajiti contin la randul lor un nr de calori in functie de portie! carne fripta! Si incearca sa manaci de mai multe ori pe zi dar cel mai important noaptea dupa ora 18 acest lucru te va ajuta mult! O alta solutie decat aceasta ar fi sa iei vitamine poti consulta un medic iar el iti va prescrie o reteta cauza ta problema ta findca esti prea slaba poate sa consteie de oarece nu te alimentezi corespunzator cu calci vitamine care se gasesc in diferite alimente s-au asa este corpul tau si nu ai multe lucruri pe care le poti face! In orce caz ori medic ori sa incerci sa manaci mai consistent si la ore tarzie! Mult succes si nu iti face griji nu trebuie sa pui la suflet ce spun oameni tu esti asa cum esti fi mandra de tine! Ramas Bun!