Mie cand mi se intampla... nu prea am ce sa fac, stau asa seara cuprins de diferite sentimente, de la ura la motivatie fata de cele ce se intampla.
Si dupa vine dimineata, cand totul o ia de la capat.
Si uneori (incerc cat mai des) ma trezesc cu un zambet foarte mare (dupa cele 20 de alarme) si incerc sa imi fac ziua mai frumoasa pana vin iar acele momente.
Deci nu stiu daca as da cel mai bun sfat referitor la asta.
Daaaar, incearca sa nu te opui pe moment, sa fii constienta de ce se intampla, de ce te simti asa. Dupa, incearca sa gasesti motivatia pentru care faci ceea ce doresti.
Sau poti sa stai pe panga prieteni care sa te traga de mana cand ai o astfel de stare.
Seara frumoasa sa ai! ^_^
Muzica sau alergatul prin parc la mine astea doua sunt și uneori stau peste program la muncă
Plec cu bicicleta. Sunt bărbat, apropo. Fac ture pe bicicletă, eu nu mă plimb oraș. Daca nu am posibiltatea ( ploua, ninge, frig, etc) atunci mă îmbrac și plec pe jos. Iau căștile și ascult muzică, dacă simt nevoia sa plâng o voi face. Mă descarc, revin acasă, fac duș și mă pun la somn. Viața merge înainte, indiferent de situație. Psihologii sunt disponibili doar pentru banii pe care ii dai. Când terapia numită natură este gratuită.
Asculți asta.
https://youtu.be/L3HQMbQAWRc
Și te uiți la videoclipuri amuzante cu pisici.