| LoveMusic a întrebat:

Ce poveşti de groază/înfricoşătoare (în adevăratul sens al cuvântului) ştiţi? Poveşti care pur şi simplu le ştiţi sau care vi s-au întâmplat sau povestire a unui film horror. Dar prefer primele 2 variante. Thanks >:d

6 răspunsuri:
| eduardd a răspuns:

Sa-ti vezi prietenii murind si sa nu-i poti ajuta, sa vezi "mame" care-si parasesc copii, dar...astea-s povesti pentru unii, pentru altii realitati.

| AGGA a răspuns:

Hai ca iti zic eu una reala si care m-a cam terorizat o vreme.
Eu si cu inca cativa prieteni mergeam spre parc cand am vazut o casuta asa dragutica, mica. Iti atragea atentia pentru ca era inconjurata de trandafiri rosi, roz, albi, galbeni, portocali(mai multe soiuri), parea ca nu sta nimeni in casa adica era de-a dreptul neingrijita insa era bizar faptul ca gradina(curtea) arata grozav, iar pe un perete a casei se sprijinea o lopata semn ca cineva probabil a lucrat ceva la gradina aceia pentru a arta asa, deci ne-am gandit noi ca cineva venea doar acolo si lucra in gradina, dar nu locuia pentru ca casa era pustie total, adica am aruncat cu pietre sa vedem de iasa cineva la noi, evident am luat-o la fuga si ne-am ascuns, dar am observat ca nimeni, nimic, nici o miscare asa ca ne-am intors inapoi si fiind un gardulet mai mic ne-am gandit noi ce ar fi sa luam din trandafiri sa i ducem acasa sa facem parfum de trandafiri(aveam eu o reteta prosteasca dintr-o carte), dar de aseemenea sa ne si bucuram mamele cu asa flori frumoase. Am sarit gardul si am inceput sa culegem trandafiri cat ne tine-au bratele sa ducem. Toti eram pe partea din fata a casei si culegeam cand am auzit un zgomot si ne-am speriat, a cazut lopata ce era sprijinita de casa desi nimeni nu o atinse si eram departe de ea. Ne-am uitat unul la altu ciudat dupa care ne-am uitat spre lopata si dintr-o data s-a ridicat singura si era ca si cum n-ar fi cazut, in momentul acela mi s-au inmuiat genunchi si i-am vazut pe prieteni mei cum sar gardul si o i-au la fuga si ma tot strigau, hai odata lasa trandafiri, eram paralizata de frica nu putea fugi insa cu un mers mai tremurat m-am carat si eu de acolo, evident toti au lasat trandafiri numai eu m-am gandit in mintea mea:" de ce sa i las acolo doar mi-am julit toate degetele sa ii culeg", aveam eu sa regret aceast gand. Am ajuns acasa dar nu am mai stricat trandafiri pe parfum pentru ca culesesem putini asa ca i-am dus mamei care s-a bucurat de numa si i-a pus intr-o vaza in camera mea chiar langa pat. M-am pus la somn in seara aceea mai devreme, insa noaptea tot aveam senzatia ca ma gadila cineva asa ca m-am trezit si am aprins becul, cand am vazut patul plin de urechelnite(nu sufar deloc gandaci, mai ales cei care iti pot face rau precum sunt urechelnitele, stiu ca fratele meu ma speria tot timpu ca urechelnitele imi intra in urechi si am sa asurzesc), am urlat odata cu amandoi plamani de s-a trezit jumate blocul, chiar si mama a ramas surprinsa de unde atatea urechelnite, adica am vazut si eu musuroi de furnici, dar urechelnitele astea eram mai ceva, erau si pe mine, am crezut ca mor, ne-am uitat mai atent si trandafiri erau plini de urechelenite adica am mai vazut si eu sa fie gongi in trandafiri dar astia erau plini si culmea era ca atunci cand i culesesem nu era nici o urechelnita, nu imi puteam explica cum s-a intamplat asta. Evident mama a aruncat trandafiri si m-a privit nedumerita nu stia nici ea ce sa creada, adica de unde atatea urechelnite totusi imagineazati ca patul meu era plin, bine ca nu am patit nimic plus de asta multe nopti la randul ma trezeam urland cu acelasi cosmar si anume visam ca ma mananca urechelnitele de vie, pana si acum mi se mai repeta cosmarul asta si e ingrozitor. Oricum m-am intors urmatoarea zi pe drumul acela catre casuta si am intrebat vecini daca cineva locuieste acolo, o batrana ne-a explicat ca este casa unu gradinar nu prea priceput care si-a dedicat viata plantari de trandafiri numai ca niciodata nu i iesau trandafiri frumosi ci doar vestejituri mici, insa ne-a spus ca a murit anul acela si de atunci gradina lui incepe sa faca trandafiri din cei mai frumosi desi nimeni nu lucra in gradina pentru ca copii lui erau in strainatate plus se vedea pe casa ca era neingrijita adica am mai trecut noi pe acolo inainte cand locuia batranul insa nu am observat casa pentru ca gradina lui arata deplorabil, insa interesant este faptul ca dupa ce a murit gradina lui arata de parca era ingrijita de cei mai priceputi gradinari. Vecini lui nu isi explicau asta insa nu se apropiau nici odata de gradina deoarece spunea ei ca e aproape singurul lucru la care a tinut cu adevarat gradinarul.Si azi casa inca e tot acolo la fel de pustie si in fiecare an face niste trandafiri grozavi insa nici gand ca cineva sa se apropie sa i fure, probabil nu sunt singura care a patit-o altfel nu imi explic cum de nu se fura trandafiri adica totusi traim in Romania unde se cam fura orice.

| oanyyy a răspuns:

Mi-s-a intamplat:cand am implinit 9 ani, mi-am serbat ziua acasa.am invitat doar 13 fete.era 12 noaptea, si am decis sa jucam adevar sau provocare, cu sticla.am intrebat-o pe tracy daca alege adevar sau provocare. ea a ales provocare.stati:nu v-am zis ca in acea casa unde imi serbam ziua murise cineva.am provocat-o pe tracy sa se duca afara 14 secunde, desi etra infricosator. ea a acceptat imediat provocvarea s-a dus afara si a stat 60 de secunde.noi,speriate ne-am dus sa vedem ce s-ainmtamplat cu ea. ea era moarta.aceasta poveste este adevarata. mi s-a intamplartt mie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va zic una care pe mine chiar ma socat.vara asta eu cu prieteni mei eram afara si eu cu trei prietene de ale mele am intrat pana in scara pentru ca am azit un zgomot iar eu m-am uitat in sus spre etajul 4 si am vazut o femeie cu par negru si alba la piele ca varu si avea pe ia o rochie alba si rupta plina de sange au vazut si prietenele mele si neam speriat si am fugit dar dupa acea i-am chemat si pe baieti neam facut putin curaj si am urcat pana la etajul 4 era acea femeie intoarsa cu spatele iar un baiat i-a zis de trez ori de ce plangi si a 3a uara sa itors spre noi si avea un cutit in mana si scotea un sunet de iti vene sa faci infart iar noi am fugit afara di acea scara, si acum cand imi mai aduc aminte mi se face pilea de gaina, este o poveste adevarat sper ca v-a placut va pupa bya

| ghost_8711 a răspuns:

Sa intamplat demult, pe cand ma plimbam cu iubita si prieteni prin padure deoarece eram i vacanta si inchiriasem o cabana. Dupa o noapte aventuroasa cu ea m-am trezit pe la ora 12:00 noaptea m-am dat jos din pat (apropo pe atunci aveam 18 ani) si m-am uitat pe fereastra am vazut o fantoma nu mi-a venit sa cred ochilor, am loat o aspirina si m-am culcat. A doua zi am mers cu amici prin oras si ne-am lasat prietenele la cabana.lumea se purta ciudat cu noi ca sa aflam ca, cabana era bantuita de fantoma unui tip car ducea oameni acolo si-i macelarea deci ce vazusem nuera o halucinatie noi ne-am prapaditde ras fara sa stim ce vom pati. apoi in acea noapte groaznica un bun prieten de-al meu a murit l-am gasit mort in patul lui cu un cutit in cap. Apoi ne-a luat la rand pana am ranas eu iubita mea si Cata ultimul prieten al meu. Dimineata Cata murise.Sinteam ca innebunesc. AM vrut sa plecu cu prietena mea de acolo dar cineva adica fantoma sabotase masina. Apoi de dimineata un cutit aproape ma lovise in cap pusesem capac si am chemat un taxi cand m-am dus sa o iau pe prietena mea am gasit-o moarta am lasat taxiul si am chemat politia care a fotarat sa nu faca public anuntul de acea nimeni nu a auzit de tot ce s-a intamplat acolo.Nu am mai mers niciodata in vacante la cabane.Acum am o noua prietena dar nu voi uita niciodata cat am sferit atunci la cabana sa aveti grija unde mergeti in vacante!

| pisoiul007 a răspuns:

@raspuns anonim ce sa zic m-ai socat...te cred ca este adevarata povestea de aia ti-am dat si stupidwinking