| S†®£p§¦L§ a întrebat:

Ce povesti de groaza stiti? imi ziceti si mie?happy as vrea sa ma sperii putin.laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.spectrulrealitatii.ro

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Iti dai seama ce urmeaza? Teste nationale, teze, bacalaureat, un adevarat ciclu de examene. Unde mai pui si facultatea?
Da-i pe Taraf Tv. Trebuie sa gasesti vreun manelist care sa te sperie cu zambetul lui.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

De acord cu Flav. Nimic nu poate fi mai groaznic ca un mustăcios mic, gras, fără vreun dinte (sau cu dinţii îmbrăcaţi în aur) care literalmente urlă pretinzând că face muzică.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Bau!

| MissD a răspuns:

Un tip se duce la un hotel si cere o camera. Receptionera ii da o cheie si ii spune: Uitati, domnule, aceasta e cheia dumneavoastra, insa va rog sa nu incercati sa aflati nimic despre camera alaturata. Merge tipul in camera. in prima zi nu se uita. a doua zi curios se uita pe gaura cheii. acolo vede ceva alb. cudat. a treia zi. se uita iar. si vede tot ceva alb. in ultima zi. se uita si vede ceva rosu. merge la receptionera sa restituie cheia si ii spune. 'uitati. nu m-am putut abtine si m-am uitat pe gaura cheii. acum. spune'ti'mi. ce era?

Receptionera: Ok, domnule. daca spuneti ca oricum v'ati uitat am sa va zic. si incepe: in urma cu cativa ani un barbat si'a ucis sotia cu un topor in cap in acea camera. si de atunci bantuie fantoma ei.
el: ciudat.
receptionera: fantoma e alba. doar ochii ii are rosii...

spusa are alt farmec. eu eram la scoala si cand ne'a povestito o colega am tresarit toatelaughing

| MissD a răspuns:

Te'ai speriat? macar un pic?

| blue_butterfly a răspuns:

Bram Stocker - Dracula

| simona_1150 a răspuns:

Nu-i de-ajuns ca ma uit la "fenomene stranii" in fiecare vineri si cand merg prin casa aprind toate luminile, acum am mai citit si povestile alea... oricum, imi plac si nu ma pot abtine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi mai da sotia nimic.Criza din toate punctele de vedere.