| ileanadaniela a întrebat:

Ce preferă băieți în general la fete?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Depinde de baiat ileana,uni vor o fata pentru sex asa ca vor una frumoasa si sex si atat uni viseaza la relatii serioase, alti dezamagiti mai spera la o fata serioasa, baietii de varsta ta cam vor sex, da un barbat serios vrea o femeie sincera, serioasa, matura, hotarata etc

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai depinde ce cauta.
In general, o fata frumoasa (la pretentiile mele), are:
-chip frumos (si natural, nu masca)
-corp subtirel (cracii conteaza).
Un prieten de-al meu (si multi alti barbati) e obsedat de sani. Sa nu crezi ca trece cu vederea celelalte aspecte, are pretentiile mele + sanii mari si la locul lor. Sanii ca pretentie de la fete, sa nu intelegi ca el are sanii mari rolling on the floor
Cred ca ar putea renunta la chipul frumos, cu conditia sa aiba sanii mari.
La capitolul minte, depinde ce cautam. Trec cu vederea multe detalii, cand vreau sa fu T ceva, ma multumesc cu craci (posterior), igiena si sa nu fie chiar nasoala.
Cand imi caut 'de buna'... Foarte complicat, e jenant cati ani am stat singur, ca apoi sa ma intorc la o iubita din liceu. Pe langa aspect fizic, imi trebuie o fata pe aceeasi lungime de unda (nu suport sa domin sau sa fiu dominat), si mai ales, cu scopuri/vise asemanatoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Suck a răspuns:

Să fie cât mai ieftină.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de gusturi, si sunt cu nemiluita. Ba pitipoanca, ba cu cei 7 ani de acasa, ba proasta, ba inteligenta, ba balcoane cat pepenii, ba nu il doare de marimea sanilor etc etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Feminitatea,eleganta,umorul,frumusetea sufleteasca, curatenia si un limbaj frumos si elegant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundul, sanii, pasarica.

| MrLucas a răspuns:

O sa generalizez & simplific:
-sani
-fund
-uneori si creier.

Întrebări similare