Iubirea e un sentiment trecător, azi te iubeşti de nu mai poţi... iar peste câteva zile îţi vine să omori persoana pe care cândva o ''iubeai''. Banii se fac prin muncă, nu prin iubire falsă, iar norocul îţi aduce într-un final fericirea:).
http://www.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs
Baftă!
Mi-ai răspuns cât de poate de simplu și clar la toate întrebările. Faină melodia, mă duce cu gândul la
http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME
Mulțumesc pentru răspuns! Baftă și ție în tot ceea ce faci în continuare!
Plăcerea a fost de partea mea!
Ce prefer? O iubire frumoasa, speciala.Sa iubesc si sa fiu iubita, fara sa fiu dezamagita, sa sufar, sa imi pun intrebari daca se merita sau nu. Dar suntem orbi de cele mai multe ori.Ne indragostim si iubim persoane care nu stiu sa iubeasca la fel de profund, care se joaca cu cuvintele, se joaca de-a iubirea, care cred ca stiu ce inseamna iubirea dar se inseala de cele mai multe ori pentru ca nu au simtit acest lucru niciodata.
Mi-ar placea sa iubesc fara teama de a fi dezamagita si ranita.Dar este imposibil acest lucru. Pentru ca de cele mai multe ori unul iubeste mai mult si isi daruieste inima din tot sufletul persoanei de langa el iar celalalt este orb si nu vede cata iubire primeste.Sau poate vede si simte si crede ca acest lucru i se cuvine de drept si nu mai face nimic pentru a mentine relatia speciala de la inceput.
Oricum ar fi, dureros sau nu, trista sau vesela, dezamagita sau implinita prefer sa iubesc si sa imi daruiesc iubirea persoanei de langa mine, cea pe care eu o cred speciala pentru ca altfel nu as putea fi eu. Traiesc pentru a iubi si pentru a darui iubire.
Sunt de fapt mai multe intrebari. M-ai zapacit.
Daca vrei raspunsuri mai profunde, alege dintre ele.
Eu o sa-ti raspund doar la prima: sa iubesc.
Da, am pus cam multe. Mulțumesc că ai răspuns la întrebare. De fapt la asta se sintetizau toate aceste întrebări, la dorința de a iubi sau nu. Dacă ar fi să aleg la care să-mi mai răspunzi ar fi La ce crezi că ai mai mult noroc? Deja după răspunsul tău cred că știu deja însă aș vrea să-mi spui de ce alegi să iubești, deoarece consideri că ai noroc în dragoste mai mult ca în orice altceva?
Stii merita sa iubesti, chiar daca dupa aceia o sa-ti fringa inima. E mult mai bine cind esti indragostit decit singur
andreea2346 întreabă:
anonim_4396 întreabă: