| ZoharMaayan01 a întrebat:

Ce preferati (fiti sincere, doamnelor!happy )
Patratele sau Burta(de tip "tata")?
ps:Sunt bodyBuilder si iubita prefera ceva mai light
laughing

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Barbatii cu patratele sau burta, nu m-au atras niciodata!

Prefer genul de barbat atletic, suplu, foarte inalt, cu muschulatura normala, dar inteligent, bland, calm, respectuos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca Violetta2022. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Patratelele barbatilor sunt doar pentru a impresiona alti barbati, ca pe noi femeile, chiar nu ne impresioneaza niste muschi, mai ales cand barabatul ala deschide gura si ies numai prostii si obscenitati din gurita lui.

Sa nu uitam ca: lucrand excesiv muschiuletii, sexul barbatului se atrofiaza si barbatul devine impotent!
Uita-te la culturisti care aleg muschii in defavoarea sexualitatii, doar pentru a arata bine intr-o poza, ca-n pat sunt zero, nefiind buni nici pentru relatii sexuale si nici pentru procreere.

Asadar, mai bine fara "pachetele" dar cu creier si virilitate! happy

| Ancaaaaaaapopppppaaaa a răspuns:

Pai conteaza ce iti place tie mai mult, e corpul tau tie ar trebui sa iti placa in primul rand. Dar daca chiar iti pasa de parerea unei fete aia ar trebui sa fie iubita ta happy

| Secretgirl7890 a răspuns:

Eu una prefer pătrățele.

| relian a răspuns:

Normal ca prefera ce va mai light, voi astia cu body peste prajhit deja nu mai sinteti oameni laughing aratati deja deformati, cine naiba sa stea cu cineva genul asta.
Mai bine stai cu unu cu burta decat cu un morman de muschi aruncati care incotro laughing.
Patratelele nu au dea face cu bodybuilder ce spui.Eu aveam patratele fara sa fac absolut nici un efort fizic laughing asa am mostenit de la tata,acu nu prea mai am,sau acoperit de grasime,maninc mai mult si stau in pat laughing.

Uite si pe vileta,auzi la ea cresc muschiio scade scula laughing este experta femeia,gata daca ai muschi nu mai ti se scoala, a pus diagnosticul laughing

Deci nu-s femeie dar femeile ar prefera unu cu patratele nu bodybuilder, dci nu culturisti, aia is trecuti la alte specii laughing numa barbatii nu is aia.
Patratrelele cum am zis fiecare barbat le are fara sa le construiasca, dopar trebuie sa nu le acopri cu grasime, le lasi asa se vada laughing