Am o sora mai mica si imi mananca zilele, dar mi-ar placea sa am si un frate mai mare
Fratii mai mari nu sunt buni.Am eu unul.E enervant cand trebuie sa-l asculti, ca cica-i mai mare, si sti ca greseste!
Eu nu am avut niciodata un frate mai mare, doar un verisor mai mare care avea tot timpul grija de mine deci chiar mi-as dori un frate mai mare ca si el
De ce nu vrei? E chiar placut sa ai frati mai mici.Ai cu cine face prostii si sa dai vina.Chiar daca sunt enervanti cateodata, au farmecul lor
Mie tot nu-mi place.As vrea sa fiu eu cea mai mare.Cel mai enervant e ca trebuie sa-l ascult adesea, si dupa tot eu sa am grija de el.Cand parintii sunt plecati si ii e foame? Fa-i mancare.Pleaca? Calca-i hainele si daca camera lui e murdara fa-i curat.Si chestii de genul asta.E enervant! Dar totusi...nu stiu ce m-as face fara el
Da si sora mea mai mica ii enervanta dar nu stiu ce m-as face fara ea
Daca as fi singura la parinti cred ca as fi total alta persoana.Nu stiu cum dar simt asta
Nu stiu.Imi amintesc ca atunci cand eram mica imi doream o sora, dar n-am vrut asta prea mult timp.Nu stiu de ce, dar pur si simplu nu vreau frati sau surori, nici mai mari, nici mai mici.