Imi place mult harry potter
twillight mi se pare o stupizenie
nu stiu, nu ma atrage deloc...
deci HP nu se poate compara cu twillight...
HP cchiar este o lucrare de geniu, dupa parerea mea, potrivita pentru orice categrie de public
dar twillight este adresat exclusiv "obsedatilor" de vampiri si supranatural
nu judec pe mine, dar pe mine pur si simplu nu ma atrage
Fara sa stau pe ganduri, aleg cartile Harry Potter. Nu intentionez sa ii jignesc pe fani, insa seria Twilight, in opinia mea, nu este indeajuns de intriganta.
Si eu sunt fan Harry Potter de cand eram mica, am crescut cu filmele si cartile. De fapt, cand a aparut primul film, in 2001, aveam 6 ani.. In orice caz, ele mereu vor reprezenta pentru mine un factor initiatic atunci cand vine vorba de imaginatie si aventura.
O seara placuta!
La mine e fix invers.
Harry Potter are atat de multe parti incat nu am inteles mai nimic. Mi-a placut cat de cat, nu zic ca nu, dar prefer Twilight, deoarece imi plac sf-urile pe tema nemuririi si chestiile gen vampiri, varcolaci etc.
Harry Potter, de departe. Sunt mult mai complexe cartile. La Twilight n-am citit dect o carte dar nu se compara. Harry Potter are mult umor, suspans, aventura, dramatism, iubire, pritenie, curaj! La twilight e vorba doar de Edward ala care incearcas so protejze pe Bella de bau-bau.
MLorand78 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: