| 2Low a întrebat:

Ce preferati sa fiti?

Prostul dintr-un grup de destepti sau desteptul dintr-un grup de prosti?

12 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Prefer sa fiu prostul grupului si sa invat de la cei destepti!
Daca as fi desteapta grupului tare mi-e teama ca voi ajunge mai proasta ca ei...

Răspuns utilizator avertizat
| Ibrahimovic a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic, indiferent ca esti desteptul dintr-un grup de prosti sau invers.
Trebuie sa faci asa incat sa te afli intr-un grup de seama ta, sa zic asa. Adica dintr-un grup care se potriveste competentelor tale.
Parerea mea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostul dintr-un grup de destepti.
De ce?
Pt ca oricat de prost ai fi tot mai inveti ceva de la cei destepti pe cand daca esti desteptul dintr-un grup de prosti la un moment dat te prostesti si tu sau ...mai rau inebunesti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As prefera sa fiu fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asa cum zic si astia mai sus, desteptul dintr-un grup de proaste.

| Jokyo a răspuns:

Desteptul dintr-un grup de prosti tongue

| iuyugu a răspuns:

Prostul dintr-un grup de destepti, o sa ajung si eu la fel de destept ca ei. Deci decat sa ma prostesc mai bine merg cu niste oameni de la care am ce sa invat happy

| 9Mike a răspuns:

Dacă sunt deşteptul dintr-un grup de proşti, mă prostesc şi eu de-a lungul timpului, dar dacă sunt prostul dintr-un grup de deştepţi, poate mai învăţ ceva de la ei big grin.

| MonsterElectric a răspuns:

Prostul dintr-un grup de destepti te poate motiva sa inveti mai mult... desteptul dintr-un grup de prosti nu te motiveaza sa inveti

| CaMeLeOnn a răspuns:

Bine inteles ca prostul intr-un grup de destepti. Niciodata nu e prea tarziu sa invatam ceva nou de la altii, niciodata nu sti cand ai nevoie de acea informatie. Nimeni nu termina niciodata de invatat.