Sigur ca as alege 50 de ani sau chiar mai multi saraca si cu sanatate.De ce?, Pentru ca cu sanatate poti face bani, dar cu bani nu poti capata sanatatea. O zi buna
Sa traiesc 50, sanatoasa. Ce rost are sa ai bani, si sa fi bolnav? nu, aleg sanatatea.
Extremele pe care ni le impui nu sunt tocmai firesti, pentru ca normalitatea se afla intotdeauna la mijloc. Dar totusi sa-mi dau si eu cu parearea :amandoua variantele imi displac! Prima, pentru ca am bani sa ma tratez, nu sa ma bucur de viata scurta si indestulata, iar a doua pentru ca sarac lipit fiind, dar sanatos, dupa cum zici tu, nu prea rimeaza, nu-i veridic, ce zici?
Cred ca problema este putin mai complicata si suna cam asa : cum prevedem si cum ne echilibram viata intre perioadele in care avem bani cu cele in care nu avem bani? Tot alegere este, dar ne solicita putin neuronul, nu norocul in viata.
50 de ani dar sanatoasa pentru ca daca am sanatate voi avea si puterea de a face bani
Pentru @Mircea. Poti sa fii sanatos tun si fara un leu in buzunar, si poti sa fii super bolnav, iar banii nu
pot cumpara (ficat, inima.etc) Intrebarea e destul de simpla.Eu am anumite motive pentru care intrebpacat ca nu am mai multe raspunsuri.