PC ca-i mai ieftin si m-am obisnuit cu el. Este mai versatil, poti schimba cu usurinta componentele.
Eu mi-am luat un laptop Asus rog scar 3, recunosc ca l-am luat in rate ca l-am prins in oferta cu 11 pro max de 512gb, dar sa mor eu ca numai probleme am avut cu el...sincer iti spun ca de pe eMAG l-am luat si costa 120.000 de lei.
Eu am o tinichea de PC de vreo 10 ani de zile, cand s-a stricat ceva am inlocuit componenta respectiva cu una mai buna. Cutia/carcasa o am de 15 ani. Cred ca o sa mor cu cutia asta in casa si nu o s-o arunc .
Nu ma dau banii afara din casa dar mereu mi-am dorit ceva performant si parintii nu au avut posibilitatea sa-mi cumpere nimic niciodata.Asa ca mi-am luat pe munca mea, o sa mai trag 2 ani si 5 luni dar asta e.Inca ceva, nu e chiar asa cum spui tu, ca nu poti sa pui o placa video puternica pe o placa de baza slaba care are ddr2 la ram sau un procesor quad-core.
Ai dreptate pentru gaming nu poti, dar nu am mari pretentii. Insa daca moare ceva este mai usor de schimbat la PC. Placile video s-au scumpit, dar asta e.
Nu inteleg de ce sunt asa scumpe, dar in fine, am vazut ca a aparut RTX 3090 care rupe.
Pentru ca ai nevoie de placa video buna ca sa minezi bitcoin si alte monede virtuale. D-asta sunt toti frustrati pe treaba asta.
Am vazut placa video la 300 si ceva de milioane pe eMAG, iti vine sa crezi frate?
Da, ma astept la orice cand vine vorba de cat urca pretul pentru un produs. Daca este placata cu aur, ca pentru cocalari, sa vezi ce urca pretul .
Da,eMAG sunt niste tepari.S-au legat de cei de la "cel.ro" pentru ca nu au vrut sa colaboreze cu emag.Si eMAG i-au dat in judecata.Niste nenorociti. Emag se vreau a fi Amazon de Romania
Nu se vrea, sunt. Amazon nu poate veni in Romania pentru ca Emag-ul i-ar face prea mare concurenta, mai ales ca Emag-ul are totul pus la punct si asta ar dezavantaja foarte mult Amazon-ul.