Sa imi spuna adevarul in fata nu cu vrajeli gen fizicul nu conteaza doar sufletul,da doare e aiurea da macar stii adevarul, conteaza si cum spui adevarul ca uni il dramatiseaza.vor sa te faca sa te simti prost,asa ca e bine sa accepti adevarul de la o persoana inteligenta,rationala, matura nu una proasta, imatura, rea, imi place persoana care mi-a spus adevarul, dar sa nu fiu ipocrit involuntar nu-mi place de persoana care mi-a spus nu te plac, tie ti ar placea? cui i ar placea? ne place adevarul care ne convine noua si persoanele care sunt ca noi si care ne aprecieaza, asa e natura umana
Adevarul deoarece un om care te minte te considera suficient de prost incat sa nu te prinzi care este adevarul
De ce trebuie sa fie adev. unul neaparat crunt?
N-as putea acc o replica-n genu' "hidos" etc.In schimb acc o critica constructiva, structurata si formulata intr-un mod cat mai obiectiv "mai ai de lucrat la x lucru, mai poti incadra y lucru in spatiul acela liber, mai ai de exersat la hasura/contur s-a.m.d".
Ca sa arunci o replica in scarba e foarte simplu, oricine o poate face.Dar ca sa dai un sfat, acolo unde consideri ca mai poate fi imbunatatiti ceva, mai greu.
Care spune adevarul, asa o sa stiu ca nu e ceva in regula si ca trebuie sa ma schimb
Aş aprecia mai mult prima persoană, dacă a spus adevărul(nu din ciudă), pentru că ar fi "un şut în fund" care m-ar face să muncesc mai mult, ca data viitoare să iasă mai bine.