Multumesc, draga!
Eu ma inteleg bine cu foarte multi, aproape cu toti.
O seara placuta! Te-am pupat.
Bună.
Prieteni virtuali cu care comunic ori de câte ori au nevoie de mine!
Pa, pa.
Mi-am facut o serie de prieteni deosebiti, atat empatici cat si intelepti. E greu sa pomenesc acum pe fiecare in parte. Unele prietenii le-am mentionat in postarile mele. Ori s-au observat in alt mod. Cert e ca sunt destule persoane de calitate. Majoritatea prietenilor mei virtuali sunt de pe TPU. A fost un mediu propice in care sa pot cauta calitate si nu neaparat cantitate ( desi spun eu, se aplica si cantitatea ).
Păi dacă zici că te-ai împrietenit, ţi-e ruşine să spui că te înţelegi bine cu cineva?!
În fine, eu mă înţeleg binişor cu Kronstadt, hombre, Bacemi, onutzu, I'mPerfect(a) (doar uneori ).
Există şi o serie de useri pe care-i apreciez dar cu care nu am interacţionat absolut deloc.
Cu toata lumea mai putin cocalari astia care au ca nick anonim sau care fac misto
Persoana care intra aici are nevoie de un sfat nu de glumele de prost gust ale unora dintre useri
Aşa şi eu, am două persoane speciale cu care m-am împrietenit pe site şi nu regret. De fapt, m-am împrietenit cu muuuulte din acestea. O parte ar fi, şi îmi cer scuze dacă uit pe cineva, oricum nu mai vede nimeni întrebarea la cât de veche e.
7h30, Dumnezău, Metro, floare0albastra, Woodenpints, Kyra, NoChanceForUs, NOname, mhn24 şi restul.