| Dilaa98 a întrebat:

Ce probeleme de gramatica trebuie sa stapanesti obligatoriu pentru examenul la admitere intensiv engleza?

10 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Toată gramatica.

| BiuL a răspuns:

De acord cu raspunsul anterior, examenul acela e lejer, l-am dat si eu acum multi ani :p si nu am facut niciun fel de pregatire, oricum cam toata lumea daca nu toata lumea a trecut.

| Dilaa98 explică (pentru BiuL):

Deci cam ce sanse sunt ca sa intru?

| BiuL a răspuns (pentru Dilaa98):

Nu stiu cata engleza stii... daca esti de nivel mediu e ok, intri, eu n-am luat ore sau ceva de genul, dar vorbeste cu profesoara de la clasa sa mai faceti exercitii cum se dau acolo sau sa iti dea tie sa faci.

Aaa,ok.Tu ai vorbit cand erai in cauza?

Nu mai tin minte daca am vorbit eu sau ideea a venit de la profesoara, cert e ca eram mai multi in situatia respectiva si atunci am facut exercitii in clasa si mi-a zis ca trece cam toata lumea, nu cu note mari, prea rar vezi un 9 sau 10, dar 8, 8, 5 se iau si e ok.

Aha...Dar cand se da examenul si unde? A, si la proba orala, iti da numai un text si niste intrebari la care trebuie sa raspunzi?

Eu am dat in Oradea, la Colegiul National Mihai Eminescu, nu am de unde sa stiu unde se da la tine in oras, in iunie sau mai, am dat acum cativa ani. De ce nu iti intrebi profesoara de la clasa? Pentru aia e pusa acolo pentru a te ajuta.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Examenul asta e o formalitate. Oricum, trebuie sa stii bine timpurile.

| FearOfTheDark a răspuns:

Trebuie sa stii bine verbul, cred ca si diateza pasiva, conditionalele, vorbirea indirecta, word formation.
Succes!