Majoritari ca si cei care au facut vaccin,aia da,ori cu cei care au facut de buna voie, nu fortati.
Cati de la o scoala vin cu buricu gol si ce mai spui tu? Am impresia ca tu nici sa numeri nu stii, mai spui ca esti la liceu, la care liceu esti, la liceul TPU? Aia da
Serios,deci asistentele din RO se duc la munca cu buricu la vedere,imbracate asa cum li se scoala? Wow interesanta chestie.
Sau mai stiu eu la ce alt job,merge aia asa cum descrii tu?
Baiete,vorba lu Jassmina,lasa netu,nu-i de tine,du-te si tine-te strins de o carte ceva, macar ia-o in brate, lasa netu, lasa politica, lasa fetele cu buricu gol, nu-s de tine
Exista norme de condiuta, exista un regulment intern al scolii
Trebuie facuta o difenta dintre tinuta cu care se merge in cluburi si cea de scoala!
Ce ar daca profesorii ar veni in maiou? sau profesoarele in bluze mulate?
Cei rau? Pai normal ca nu asa se vine la scoala.Te imbraci fctie de locul in care te duci.
Ce spui tu, mergi in cluburi, unde tinuta aia este pentru agatat La scoala folosesti o tinuta corespunzatoare, mergi la scoala sa inveti, nu mergi la agatat.
Cum am spus nu faci tu regulile.In RO sa inteles gresit libertatea omului,in continuare se merge tot gresit,la fel de prost ca intotdeauna.
Cum am spus scoala nu est a ta privata,sa faci tu ce vrei,acolo merge persoane diferite in tot,ca urmare pe unia deranjeaza tinuta altuia,deci daca deranjeaza,aia inseamna ca nu-i bine.
De ce nu faci sex pe strada? Vorba aia cei asa de grav? Ori ca faci acasa,ori pe strada tot sex este nu? Dar legea spune ca este ilegal sa faci sex in locuri publice.
Legea la scoala nu stiu exact ce spune,cred ca se refera la uniforma,adica nu este obligatorie uniforma,dar asta nu inseamna ca vii cu buricu gol si cu ce mai spui.
Depinde c e anume spune legea,daca este clara, daca lasa la atitudinea scolii etc.
Personal eu sunt pentru o tinuta decenta, adica fara burice goale, unghii de stiu si eu lungime, par vopsit in culori tipatoare, nu-s de acord cu asemenea tinute.
Ma refer pentru scoala.Alundeva,la cluburi si mai stiu eu,unde se accepta,nici o problema.
Personal nu sunt de acord nici cu fetite pe la colturi de strada,ori in parcari,ma refer alea la agatat,arata naspa de tot
Am vazut in Itlia unele umblau asa pe strada,mai mult dezbracate,e ras,panarama,circ,ce naiba,ajungem ca si animalele dar avem pretentia ca gandim.
Deci esti de acord la munca sa te imbraci cum zic aia,tu adult fiind,dar nu esti de acord cu ce zic aia la scoala de ce? Si scoala este tot o instutitie ca si o firma,cai privata ori de stat, e aceiasi chestie, sunt niste reguli ce acele institutii le are.
Deci daca profersorii sunt impotriva, atunci inseamna ca asa este bine, nu cum gandesti tu, ori altii ca si tine.
Raspunsul il ai in Biblie: "La nastere Dumnezeu stia ce fel de om vei fi TU in viata acceasta pe pament, si stia si ce fel de viata o sa ai pe pamant."
Tu ai auzit de scorul APGAR la nou nascut: https://www.youtube.com/watch?v=EBM1rLUfgVg&ab_channel=Dr.Sanador
Si mai e ceva: "Cum iti dai seama daca copilul tau e redus in gandire?" e vorba de diferenta de generatii si modul de gandire al omului.
AlexDorinel întreabă:
AlexDorinel întreabă: