| RAY a întrebat:

Ce probleme dese aveti cu telefonul mobil?

15 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu vad prea bine ecranul, din cauza foliei dezintegrate.

| Freya1 a răspuns:

Bateria și faptul ca de la un timp acționează încet.
Bine, nu am treaba la ăsta încă dar știu ca asta urmează pentru ca eu folosesc telefonul în exclusivitate și pentru orce.
Am aplicatii multe, plus ca mai fac și bănuți pe net.

| RAY explică (pentru Freya1):

Dar ai vrea sa iti schimbi bateria? cum faci banii?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Momentan nu.E ok telefonul pana acum.De acum vom vedea cât tine big grin.

Pai fac sondaje online frecvent, administrez niste grupuri de Facebook cu vânzări și chestii de genul...

Esti pro reparat sau inlocuit cu ceva nou?

Bravo,daca pot sa te ajut cu sondaje sa imi spui si asa am timp

Țin foarte mult la lucrile mele, doar ca știu și eu ca un lucru reparat exista posibilitatea sa nu funcționeze la fel de bine sau sa se restrice.Asa ca, cam optez pentru cumpărarea altuia.

Depinde de problema, de exemplu un refresh la software și o baterie noua iti aduce telefonul cam ca nou dar schimbarea unui display din pacate nu va fi ca inainte sau cumpararea unui ssd va face dintr un laptop vechi din nou rapid, ideea e sa repari chesti de valoare, lucrurile noi ieftine sunt mai de proasta calitate ca cele vechi cumpărate, de exemplu un iphone, Samsung din seria S chiar vechi e mai de calitate ca cv nou din seria a, j

Ca si masinile, un mercedes sau audi si e mai de calitate chiar dacă are km multi vs o dacie noua

Eu momentan am un Samsung s20 fe 5g.L-am luat de un pic de vreme și momentan îl păstrez ca e ok.
Dar vreau sa îmi iau în curând Samsung s22 ultra.
Nu îmi place iphone și nu știu de ce.

Iphone are alt sistem de operare, poate de asta nu iti place, ca aspect fizic e frumos

| Dismally a răspuns:

Nu stiu, in trecut am avut probleme cu semnalul, am patit la mai multe telefoane, le cadea semnalul si asa ramaneau, trebuia sa cumpar altul. Am patit cu vreo 3 telefoane faza asta.

| RAY explică (pentru Dismally):

Mie mi-a fost furat telefonul in drum spre Germania iar intre timp si eu folosesc unul sh si se reseteaza reteaua cand raspund sau e ecranul negru, blocat, e imprumutat

| alexcelfrumos14 a răspuns:

Pe toate pana sa imi iau altul: se deconecta cartela sim, mergea incet, bateria nu tinea mult, se incingea

| RAY explică (pentru alexcelfrumos14):

Ala cred ca avea defect din fabrica

Întrebări similare