Profesorul de biologie e cel mai simpatic. La peste 60 de ani se tine ca unu de 25 si tine atatea minte incat ramai surprins, eu la varsta aia cred ca uit si unde mi-am pus baticul nici nu se pune problema sa stiu pe de rost atata materie. E si foarte glumet, razi la ora lui mai ceva ca la stand up.
Imi place de profesoara de engleza, e frumoasa, de treaba, mereu explica pana intelegi, e foarte rabdatoare, e un inger:X. Materia preferata engleza, romana si biologia. Deoarece la romana imi place sa povestesc, sa inteleg ce sentimente vor sa ne transmita Eminescu si altii, dar uneori nu ii inteleg deloc. Engleza imi place pentru ca e profesoara faina. Biologia ma atrage deoarece vreau sa stiu din ce suntem facuti cum ne reproducem, e interesanta:X. Dar tie?
Imi place biologia, e singura materie pe care o inteleg fara sa ma chinui.E singura materie la care invat de placere, nu pentru nota.
Profesoara nu mi-a placut, era atat de plictisitoare incat ma facea sa ma dau cu capul de toti peretii.Mai da si note mari la toti idiotii care nu sunt in stare sa faca diferenta intre tesutul conjunctiv si cel cartilaginos.Ne preda ca la prosti niste lucuri pe care le puteam citi cu usurinta din manual, pot sa-mi fac si singura rezumatul lectiei.Imi placea daca ne facea scheme si ne arata cum sa invatam logic, nu toceala.
Mi-a placut profesorul de filosofie si cel de matematica.Genul de oameni duri, care baga frica in tine si la care nu poti schita niciodata vreun zambet.Intodeauna mi-au placut oamenii care au o anumita autoritate, care sperie prostimea, iar la orele lor nu aveai dreptul sa te misti, majoritatea stateam intr-un stres crunt, dar totodata si te invata ceva.
Profesorul de matematica. Pentru e hazliu, nu ne "indoapa" cu diferite prostii si nu ne streseaza.Insa totusi, e si respectat.Am o clasa.Sunt singura care face glume si dextinde atmosfera.
Asa, deci sa revenim la intrebare. Materia preferata..Pff... Toate, clar!
Imi place profesoara mea de religie.(imi este si diriginta). Este o persoana intelegatoare si intodeauna ne ajuta si ne da sfaturi.Cu toti copii din scoala se intelege.Toti copii o plac.Din cate stiu eu.E o doamna diriginta perfecta! Nu exista una mai buna!