| Archangells a întrebat:

Ce putem face in cazul asta? Ne nastem oameni si devenim roluri. Roluri in sceneta unor regizori ce stau ascunzi in spatele scenei. Actorii care sunt orbiti de reflectoare si ravnesc dupa aplaudele din sala care sunt comandate tot de regizori vor ramane prinsi pentru totdeauna in acele roluri si nu vor vrea sa paraseasca sceneta. Mai ales ca nu stiu ce se afla dincolo de sceneta, cum e sa fii liber. Si se tem de huiduielile si bataile multimii. Acesti actori joaca o comedie dramatica. E si vesela si trista. Joaca o piesa in care imita un lagar. Regizorii au setat cadrul in care au voie sa se miste oamenii, au putina libertate, desi sunt sclavi. Sunt obligati la munca in cadrul lagarului, ca sa produca bunuri si tehnologie, care apoi o sa fie folosita tot impotriva lor ca sa fie mentinuti in lagar. Dupa orele de munca, li se administreaza anumite elemente pozitive, filme, muzica, distractii, ca sa isi creeze o imagine pozitiva despre realitate. Adevarul e ca sunt sclavi, obligati la munca silnica sub control strict. Majoritatea ignora adevarul sau nici nu il observa. Intretinem o realitate, un lagar care ne ucide incet. Ne polueaza apele, aerul, mancarea deoarece noi suntem comozi sa acceptam rolul impus. Este un lagar plin de crime, razboaie, foamete, moarte, cancer, boli. Dar din cauza ca ne focusam mintea asupra distractiilor, ni se pare ca traim in rai. Hipnoza la scara larga.

Răspuns Câştigător
| Dorotheea21 a răspuns:

Re: happy Mi-a placut intrebarea ta, dar eu "inspir" doar ca parte a fiziologiei respiratiei. happy
Sunt de acord sa ne cunoastem atat cat permite TPU, am facut greseala sa vorbesc si sa ma intalnesc cu trei useri, doi nu sunt nici acum foarte bine iar ultimul e "cazut" rau.
Pui o intrebare interesanta, discutam. happy
Seara linistita. happy

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Niciodata omul n-a fost liber,, suntem practic tintuiti de propriul nostru corp, libertatea nu exista si cine crede in ea, este idiot de bubuie/

| LoveSleep a răspuns:

Fa-ți un blog.

| Dorotheea21 a răspuns:

Intrebarea este: "Ce putem face in cazul asta?"
Nimic. happy
Mersul inainte al tehnologiei a facut din oameni sclavii cardurilor, ai internetului, ai telefoniei smart.
Cine crezi ca este dispus sa renunte macar la aceste trei cauze, ca sa se intoarca la traiul bucolic? big grin
Nu cumva este o "inrobire" voluntara? happy
Fii sincer, ti-ai "uitat" vreodata cardul sau telefonul acasa cand ai fost in concediu la Balea Lac, tocmai ca sa scapi de stres? tongue
Daca da, esti un fericit, ai identificat o veriga slabita tocmai la lantul tau. happy

| Archangells explică (pentru Dorotheea21):

O sa imi ia o vreme sa accept ca trebuie sa fiu sclav toata viata si sa imi subordonez vointa unor oameni care vor sa ucida tot ce e frumos

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Putem sa nu mai votam cum a spus David Icke. Atunci vor intra in panica constienti ca nu mai suntem dispusi sa le facem jocul, nu mai dorim acest sistem. Asta cu "Mergeti la vot! " e cea mai urata manipulare. Daca votezi iti asumi compicitatea si nu poti sa mai spui nimic.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Archangells):

Te obisnuiesti cu ideea, pentru ca alternativa e un razboi mondial si resetarea civilizatiei la nivelul epocii pietrei, ori este clar ca nu se vrea nici "aia", nici "aialalta". happy

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Archangells):

Re: happy Mi-a placut intrebarea ta, dar eu "inspir" doar ca parte a fiziologiei respiratiei. happy
Sunt de acord sa ne cunoastem atat cat permite TPU, am facut greseala sa vorbesc si sa ma intalnesc cu trei useri, doi nu sunt nici acum foarte bine iar ultimul e "cazut" rau.
Pui o intrebare interesanta, discutam. happy
Seara linistita. happy

| eMeR a răspuns:

Ce putem face in cazul asta? Eu cred ca putem lupta, putem sa ne schimbam viata. Care este rolul vietii daca nu cresterea? si la propriu si la figurat. Multi, foarte multi vor sa schimbe lumea, dar lumea incepe cu noi. Cum vreti sa schimbati lumea cand unii nu sunt capabili sa-si schimbe obiceiurile? Fiecare zi este unica, avem posibilitatea de a alege, putem sa elegem ca bem o bere cu prietenii sau citim o carte ce ne va dezvolta personalitatea. Puteam alege ca ne jucam toata ziua jocuri video dupa care ne simtim foarte rau ca nu am facut toata ziua nimic, ne roade constiinta sau putem alege ca ne ducem si facem un antrenament, ce reinvigoreaza corpul, si ne limpezeste capul, iar seara te pui foarte mandru, si implinit la somn. Sau un alt exemplu bun...iesi cu prietena, prietenul la plimbare dar iti suna mereu telefonul, ceea ce va deranjeaza si strica atmosfera, dar tu decizi sa o stingi, si dupa aia poti sa petreci timp de calitate cu ea. Daca doar 5 oameni vad cum procedezi in anumite situatii, ei vor lua exemplu bun, iar si de la acesti 5 pot lua exemplu altii 25. Da cred ca asta este raspunsul, schimbarea lumii incepe cu noi. Succes la toata lumea.