| impossible a întrebat:

Ce rasa de caine este potrivita pentru apartament? in sensul ca daca sta singur in casa cateva ore sa nu latre in casa, sa nu strice lucruri (prea des) si din astea. funda la cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Eu am un ciobanesc german, chiar daca stau la apartament, insa am probleme cu el. E foarte activ si incapatanat.
Iti recomand un pug (mops), pentru ca am citit despre ei ca sunt foarte pasnici, docili si duc o viata linistita. Nu au nevoie de un nivel prea mare de activitate, pentru ca obosesc destul de repede, mai ales daca e cald afara. Daca il cumperi de la marile crescatorii din tara, costa in jur de 250 euro. Daca il iei de pe net, de la oameni care au pui de pug si ii vand, te poate costa mai putin. Nu cred ca vei gasi pe cineva care sa-ti doneze un pui de pug.
Oricum, succes!
A, si iti recomand sa te gandesti bine inainte, pentru ca eu nu m`am gandit prea mult cand am primit catelul meu cadou si acum, desi mi-a distrus la propriu sufrageria, nu-l mai pot da pentru ca il iubesc foarte mult, chiar si asa cum e el, zvapaiat.

| Atlantis_6737 a răspuns:

Basset Hound, clar!winking

| Andrew_9035 a răspuns:

Buna,

Eu iti recomand bishon deoarece daca ii dai un papuc moale il roade numai acel papuc.Nu latra des putin daca noaptea latra de 2-3 ori! Acum si depinde de rasa eu am avut bishon frise.
Numai bine!