Maidanezele. Mai ales tricolore.
https://www.youtube.com/watch?v=Cp1RON-LJmE&ab_channel=LeodeGroot
Niciodată în viața mea nu mai păsat ce rasa este o pisica sau un câine mereu ca-n i-am văzut pe străzi ma jucam cu ei ba chiar unde muncesc eu sunt mulți câini și pisici și o data mi-am loate niște dulciuri și suc și mâncam cu ei pe stradă iubesc cu adevărat animale.
nu am sa uit niciodată ce am pățit într-o zi mi-era foame și m-am dus la shaorma să-mi iau sa mănâncă și mi-am loat pentru mine 2 shaorma și a trebuit sa aștept afară era ful înauntru și cum stăteam eu pe bordură acolo așteptam să se facă shaorma vine o pisica mică și negră și direct la mine vine ma joc cu ia acolo și trag de urechile ei ușor și ma joc cu mânuțele ei si doamna de la shaorma îmi face semn sa vin ca sunt gata shaormele ma scol de pe bordura sa ma duc sale ia vine și ia după mine și mergem amândoi sa luam shaorma eu desfac una sa mână și unde am stata eu le bordura acolo am desfăcut una numai pentru ia și ia mânca sa facă burtica mare și ma întorc la munca înapoi am mâncat shaorma mea da mi-era sete fi atent am uitase să-mi iau ceva de băut ba frate ma întorc sa vad ce face și pisica ( sa-i iau și ei ceva ca oricum îmi loam și mie sa bea mi-era sete ba în ziua aia am plâns de nervi ca nu am loato cu mine la muncă s-o iau acasă si am lăsat-o acolo singura ( pisica nu terminase shaorma nu mai era bine deloc pisica era moarta când am văzut ce iau făcut ma loat plânsul și de nervi nici la muncă nu mam mai dus mi-am loag genata și m-am dus și mam plimbat nici nu mâncase mult din mâncare era nici nu vreau sa spun în ce hal iau făcut rău trebuie sa fi un om foarte foarte rău sadic sa faci așa ceva și acum când vad orice pisica pe stradă o vad pe ia mai bine o loam la muncă cu mine și după o loam acasă
N-am auzit prostie mai mare decat asta)))))))))) si intrebarea era pentru aia carora le plac.ce te umfli in pene aici? ) crezi ca esti mai barbat ca nu ti plac matele?))))))))) loooool
Faptul că nu-i plac pisicile e un mare steguleț roșu pentru orice persoana normală, dar din fericire nu are contact cu oameni ca să afle
A mai zis undeva că dulciurile sunt pentru femei, ce sa-i ceri unui misogin amărât și vai de el?
Eu ador pisicile calico, nu sunt o rasa, dar ador culorile, mai ales cele mai închise cu fățuca împărțită în două culori.
Dulciurile pentru femei? Dublu Loooool ))))))
Mi-e mila de viitorul tau iubit/sot, daca o sa ai parte de asa ceva in viitorul apropiat, la ce conceptii de misandrista ai in cap cred ca nu rezista nimeni cu tine mai mult de 2 saptamani
Nu mai spune! Eu ador mai mult cățeii.
Să-ți fie milă de tine că eu am 4 ani de căsătorie and going strong .
Poți să-l iei pe tipul de mai sus, daca nu cumva e contul tău secundar, că rar vad doi oameni atât de distruși care se prefac heterosexuali.
RAY întreabă: