Sincer, nu ma pasionase muzica lui dar din ce auzisem, pare ceva mai extraordinar. M-am trezit dimineata, am dat drumul la TV si am dat pe stiri...pe toate acelasi lucru. Apoi MTV-ul, U-ul, VH1-ul si Music Channel-ul au inceput sa roiasca si ele cu piese. Pe internet, aceleasi lucruri. Am avut un soc, sincer! Am ineput sa imi sun cunoscutii(care deja aflasera, eu fusesem mai lenesa in ziua respectiva). Aveam ochii maaari. Si ma miram. Si n-am avut decat sa-i ascult muzica(posturile earau deja ocupate si eu sunt un mare fan al muzicii) si abia de atunci am inceput sa-i respect cu adevarat meritul si munca!
Sincer nu am fost foarte impresionata, deoarece nu eram mare fana. Culmea ipocriziei e ca dupa ce a murit, toti au inceput sa-i promoveze muzica, si numarul de fani a crescut considerabil. Acum, imi pare rau ca nu mai este in viata, dar nah.
Ma uitam la tv ca la un film intr-o desfasurare groaznica si forte greu de urmarit razand ca prostu cred ca eram cam singurul barbat isteric si nici acum nu pot sa cred ca e adevarat. Interesant urmatorul aspect: eram fan dala infocat doar de vreo 4 ani [pana sa moara] atunci il descoperisem si culmea e ca radea de mine tot liceul ca eram licean cand l-am descoperit in adev. sens al cuv. si aveam telefonul plin de videoclipuri si mp3.uri ale lui jacko, deci radeau toti cunoscutii de mine si ziceau ca ce am cu pedofilul ala care-i pica nasu pa scena de terminat ce e si numai chestii din astea si nu e la misto chiar nu glumesc toata lumea ma judeca si radea si cand a murit toti cei care ma judecau [ cand spun asta ma refer ca parca erau enervati asa ca sunt fan] si radeau au inceput sa se dea loviti in inima si sa planga, persoanele care l-au apucat cand era in glorie au inceput sa-mi povesteasca si parca eu il uram si ei il iubeau atunci cand toti il calcau in picioare.Sa nu mai zic de toate televiziunile si oamenii ce apar pe post care ba nu exista pentru ei ba il batjocoreau cat de mult l-au pupat in cur atunci si cati au castigat de pe urma mortii lui. Deodata si-au amintit ca exista atunci cand nu mai exista in adevaratul sens al cuvantului pentru bani si sa se lustruiasca pe sine ca in poezia lui Eminescu si asta de la cei mai de rand oameni pana la vipurile de rahat de la noi si de peste tot din lume. Cat de oribil. N-am cuvinte sa mai pot contina sau sa-ti explic ce am simtit atunci cand s-au intamplat toate astea. Cat de josnic! Se vindeau chiar si insigne si tricouri si el zacea mort intr-un spital.Si mai abominabil: Michael a spus ca isi iubeste fanii from the bottom of his hart cum obisnuia sa spuna chiar ultima melodie despre asta era si nici un fan sau o ruda nu a incercat sa-I apere integritatea patata de niste profitori ma refer la ce s-a intamplat cu banii de pe bilete. Michael nu ar fi suportat sa vada cum e facut de ras in halul asta in fata fanilor sai.Sau daca il iubea cineva cu adevarat din familia lui ar fi facut ceva, fanii lui daca l-ar fi respectat ar fi donat banii dupa biletele de la concertele ce nu au avut loc pentru copii asa cum Michael a facut toata viata lui! A dat cei mai multi bani fata de oricine pentru actiuni filantropice si ei l-au transformat intr-un hot fara onoare. Fanii lui daca l-ar fi cunoscut si-ar fi dat seama ca el ar chiar nu ar fi facut asa ceva sau o conspiratie, puteau sa-I apere memoria, demnitatea ce o avea pe drept! Ce familie de rahat a avut care si-a batut joc de viata lui si i-au bagat in cap tot felul de prostii religioase care l-au bagat in mormant inca de cand traia. Masa merita sa fie executata puta aquerosa! Sunt convins ca beduinii aia de arabi bipbipbip de islamisti salbatici i-au facu felul!
Va multumesc august si Alex pantru raspunsurile date. Am aflat ce ma interesa.Si eu sunt de aceeasi parere ca dupa moartea lui si nu numai oamenii parca o iau razna si incep sa devina "mari fani", dar mai mult joaca teatru.Domnule,daca odata ce ti-ai batut joc si nu ai respectat pe cineva ca artist si ca om, de ce la moartea lui te intorci si vai de mine ce rau imi pare? E ciudata lumea de azi.Nu sunt cea mai mare fana a lui Mj si am ascultat muzica de-a lui si dinainte sa moara.Mereu mi s-a parut ca e un om cu un potential mare si ca mesajele lui chiar te pot ajuta, iar acum ca este mort pot sa spun ca dupa Elvis muzica nu a avut o mai mare pierdere.
Auzisem la radio Zu ceva de genul "nu trebuia sa se intample asa ceva ca sa ne intoarcem la muzica lui MJ"dar abia facusem ochi si nu am realizat despre ce este vorba.Insa cand am deschis mess-ul o prietena avea status-ul"MJ a murit". Prima reactie:ce gluma idioata! Soc in adevaratul sens al cuvantului a fost cand mi s-a confirmat stirea de la TV.Dar inca din prima zi nu mi-a trecut senzatia ca totul este doar o farsa macabra, avand in vedere tot ce s-a intamplat de la acea data si circul care inca se face cu moartea lui.Multi ma cred un fan plin de remuscari si de aceea simt si gandesc asa.Foarte posibil.Remuscari am cu tonele, nu pentru ca l-as fi renegat vreodata ci pentru ca nu am stiut sa il apar cat a trait.Gandire clasica de om prost"cu ce il ajuta pe el daca il vorbesc eu de bine sau nu?". Abia dupa moarta lui am aflat cu adevarat cat de importanti erau fanii lui pentru el si ce legatura puternica avea cu ei.Toate tributurile si flasmob-urile nu mai schimba nimic in starea de fapt, chiar daca unii incearca sa-si linisteasca constiintele cu ele.Concluzia:moartea nici unei alte personalitati nu m-a marcat atat de profund, nu m-a socat atat de mult(poate la Lady D a fost la fel de socant dar resemnarea a venit in timp) incat nici acum sa nu pot trece mai departe, nu m-a durut atat de mult.Mult prea tarziu si degeaba aceste regrete.@AIEx sunt perfect de acord cu tine.@Papadie02 sper sa fi aflat ce te interesa.