| alfons2390 a întrebat:

Ce realizari mai deosebite aveti in viata? Sau ati trait ca si mine pentru a umbri pamantul?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai daca ai cel putin 60 de ani si nu ai nimic atunci poti spune ca ai trait doar sa umbresti pamantul dar mie mi se pare ca ai sub 30, deci ai inca viata in fata ta, nimic nu este pierdut!

| StoicAnalysis a răspuns:

Realizarile deosebite sunt relative pentru fiecare persoana in parte. Adica ce mi se pare mie deosebit, altuia i se pare ceva banal.
Insa in general, fiecare om are realizarile lui. Din cate stiu eu vag, despre tine, pare ca esti inca tanar. Si poate momentan nu ai facut mare chestie, si ti se pare ca umbresti pamantul degeaba. Dar daca pui osul la lucru acum, in cativa ani poate o sa realizezi si tu ceva.

Fiecare om isi incepe viata propriu zisa de la o varsta aleatorie. Pentru mine "realizarile" au inceput de la 21 de ani. Altuia poate au inceput de la 31 de ani. Depinde foarte mult cand incepi sa iei atitudine si responsabilitate in propriile maini. Cu cat "muncesti" la asta mai devreme, cu atat mai repede o sa vina si realizarile.
Daca doar stai nostalgic si te gandesti la conditia ta mereu, ai sa ramai blocat in timp.

| wildthing a răspuns:

Indiferent de varsta pe care o ai, concentreaza-te pe a face bine, pe a ajuta persoanele care au nevoie de ajutorul tau, iar la sfarsit, cand vei trage linie, vei simti ca nu vei fi umbrit pamantul degeaba.