anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce realizari materiale aveti pana acum in viata si cati ani aveti?
La realizare ma refer sa cumperi masina, casa sau ceva scump din banii tai, sa detii vreo afacere sau economisiri.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

29 acum - 34 cand vin inapoi in RO - locuinta si masina din poza care am cumparat-o recent. In 5-6 ani ma intorc in tara. Investitia maxima va fi de 130.000€ per total (cu tunningul inclus si pretul masinii de 22.000€) si ce mai trebuie in casa. Macar nu mor prost daca sant singur stiu sa invart banii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

AR fi penibil sa insir aici

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am destule, da chiar nu le scriu aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici o realizare.

| RAY a răspuns:

Consideri ca in existenta umana inutila, absurda, ridicola conteaza aceste lucruri? pentru mine nu conteaza, as fi ipocrit sa spun ca nu as vrea, dar, totul e fara vreun rost, sens

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am toate sculele necesare unui service auto (compresor + instalatie pneumatica, scule pneumatice, pistoale de vopsit (4-5 bucati), vreo 4 cricuri, doua truse tubulare, multe diagnoze, doua laptopuri, manometre compresie, truse de filete, truse de bercuit, diferiti clesti, doua aparate de sudura, testere fluide, flexuri la priza si pneumatice, bormasini, aspirator, aparat spalare, eeeetc), un garaj la care mai am de lucru, masina de circulat, masina de proiect, masina de piese, multe piese si materiale ramase "in stoc".
Toate din banii mei, am 20 "si ceva", sub 30 de ani.
De locuinta nu m-am strofocat, pentru ca primesc o casa de la familie. Cand incetinesc investitiile pe partea profesionala (scule), ma apuc de renovare.

| Nimeni10 a răspuns:

Nu toti suntem capabili sa facem averi pe pamantul asta, sunt unii care au harul de a face bani de a fi cineva in viata.